Bog: Den meget lette guide til Fair Isle Strik

Design: Lynne Watterson

 

DEN MEGET LETTE GUIDE TIL FAIR ISLE STRIK

Trinvise teknikker, letforståelige mønsterbeskrivelser og projekter, der kan få dig i gang.

 
212,46 DKK
249,95 DKK
Du sparer: 37,49 DKK
Lager: Ikke på lager

Fair Isle Strik ser måske kompliceret ud,men det er faktisk ikke så svært, når man først forstår de basale teknikker. Forfatter Lynne Watterson hjælper begynderen i gang med en introduktion til skyggestrik,en simpel teknik, der viser nogle af principperne bag Fair Isle Strik. Derefter går bogen videre med afsnit om lusemønstre, Fair Isle bånd og kanter, hvordan man læser et Fair Isle diagrammer, håndtering af irriterende garnender og hvordan man fanger teknikken bag rund- og strømpepinde. Den meget lette guide til Fair Isle Strik er fuld af smukke og simple projekter, der demonstrerer, hvordan du bruger de flotte flerfarvede Fair Isle mønstre. Du kommer let i gang med accessories, den nyeste strikkemode eller puder og tæpper, der giver hjemmet et ekstra farvespil.


Bogens hovedafsnit indeholder et udvalg af smukke strikkemønstre, der alle har letforståelige instruktioner, forklaret i tekst og diagrammer.

Den er inddelt i tre hovedafsnit:


1) det basale: en slags strikkeskole med forklaring af garntyper, forslag til indkøb af redskaber og farvesammensætninger samt 15 almindelige teknikker, der hjælper begynderen igang

2) Fair Isle mønstre: flere teknikker og 11 flotte projekter

3) afslutningsteknikker: forslag til hvordan du finpudser dine kreationer

 

Derudover indeholder bogen en omfattendeordliste og et solidt register, der gør det nemt for både begynderen og den øvedeat få overblik over forkortelser, teknikker og projekter.

 

Fakta om forfatteren

 

Lynne Watterson er en af branchens mest erfarne strikkeredaktører. Hun har arbejdet på adskillelige engelske håndarbejdemagasinerog udgivet flere strikkebøger.

 

Forlag: Turbine

År 2017 | 215ISBN 978-87-406-1169-4

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving