DROPS CAL Mysterium Tæppe SAFRAN - BLÅ

Vær med på sjov med DROPS Mystery CAL!

Vi er glade for at kunne præsentere - "The Meadow" - DROPS aller første Mystery CAL (Crochet-Along/Hækle-Sammen) hvor vi sammen skal hækle et Mysterium tæppe i 5 flotte farver fra DROPS Safran!

Denne garnpakke indeholder 22 nøgler Safran:

300 g fv nr 50 lys isblå
200 g fv nr 09 marineblå
200 g fv nr 06 jeansblå
200 g fv nr 10 vaniliegul
200 g fv nr 11 stærk gul

 

Se alle 16 ledetråde fra DROPS her

 

Vær med til at hækle et smukt Mysterium tæppe i 5 farver med DROPS Safran!

GARN DROPS Safran

HÆKLENÅL 3 mm

FÆRDIG STØRRELSE: ca 95 x 125 cm

MATERIALE 1100g DROPS Safran = 330 DKK 240,90 DKK

Her er farverne, som vi bruger når vi hækler opgaven, men du kan naturligvis vælge dine egne farver eller finde andre smukke forslag og kombinationer her!

TIDSPLAN
Du vil finde nye ledetråde/opgaver til “The Meadow” CAL på vores Facebook side og inde på DROPS Lektioner – og hver ledetråd/opgave vil også afsløre datoen for næste ledetråd/opgave. CAL’en er planlagt at køre omkring 18 uger og den første ledetråd/opgave vil blive afsløret Tirsdag den 29. Marts!

KVALIFIKATIONSNIVEAU
Vi vil kombinere flere hækleteknikker og masker, nogle er enkle og andre er lidt mere avancerede. Men selv om du er nybegynder skal du ikke fortvivle. Alle ledetråde/opgaver til dette Mysterium tæppe vil blive fulgt op med en detaljeret DROPS lektion og video!

Brug #DROPSCAL #TheMeadow når du tagger dine projekter på Instagram og Facebook, eller vær med os på DROPS Workshop for ektra hjælp og inspiration!

214,50 DKK
330,00 DKK
Du sparer: 115,50 DKK
Lager: Ikke på lager
 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving Aps forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 5000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på