DLY9 Garnpakke - Viola - 10 ngl

DLY9 Garnpakke 10 nøgler, 5 farver - 2 af hver farve.

106 Beige, 109 Rosa, 112 Lilla, 116 Lys blå, 117 Isblå.

65,00 DKK
70,00 DKK
Du sparer: 5,00 DKK
Lager: Ikke på lager

DROPS Loves You 9

Indhold: 100% Bomuld
Garngruppe: A (23 - 26 masker) / 5 ply / sport 
Vægt/længde: 50 g = ca. 125 meter
Anbefalede pinde: 3 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 24 m x 32 p
Maskinvask 40°C / Tørres fladt'

 

DROPS ♥ You #9 er et blødt bomuldsgarn lavet af 100% genbrugt bomuld i de flotteste farver.

Det er dejligt at både strikke og hækle med, dette garn passer specielt godt til sommertøj og tilbehør, men også til interiørting som kurve og klude. Slidstærkt og let at vaske i maskine gør det helt perfekt ikke mindst til vores børn!

DROPS ♥ You #9 findes i 19 farver, inklusiv nogle af de smukkeste denimfarver, det tilhører Garngruppe A og passer specielt fint som et alternativ med mere struktur i opskrifter som er designet for DROPS Safran - men du kan naturligvis bruge det i hundredevis af opskrifter.

Som alle tidligere udgaver af DROPS ♥ You, kan #9 naturligvis også købes til en fantastisk pris - så der er ingen grund til at ikke prøve det!

Made in EU

 

Se alle vores mange populære bomuldsgarner her. Her finder du bl.a. de meget populære bomuldsgarner som Mayflower Cotton 8/4, DROPS Safran og YAC Epic.

Måske er du på udkig efter hæklenåle eller strikkepinde? Se alle vores hæklenåle her og vores populære rundpindestrømpepinde og jumperpinde her.

Er du på udkig efter inspiration? Så tag et kig blandt vores mange populære bøger her.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på