DG343 Dale DIY Summer Style Blues

Størrelse: Voksen

Garnkvaliteter: Lerke, Lerke Pluss, Lille Lerke

Teknik: Strik Designer Liv Inger Espedal, Kari Haugen, Anne-Kirsti Espenes, Brit Frafjord Ørstavik

 

DOWNLOAD LOOKBOOK HER

 

Se rettelser til opskrifthæftet her

80,10 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 8,90 DKK
Lager: Ikke på lager

DG343 Dale DIY Summer Style Blues

NY NORSK DESIGN I LERKE, LILLE LERKE OG LERKE PLUSS

Den nordiske sommeren er kort. Veldig kort. Derfor designer vi den fineste sommerkolleksjonen i superlekker bomull-merino-blend som er en absolutt favoritt og en av våre mest populære garnkvaliteter.

Nå får du hele tre ulike tykkelser i den fantastiske sommer- og helårskvaliteten. Plaggene blir lettere, luftigere og mye mykere enn i bomull, mens merino absorberer fukt og hindrer at man blir klam selv i sommervarmen.

Alle tykkelsene i LERKE-familien har en rund, fin konstruksjon, svært gode strikkeegenskaper, og er spesielt flott til alle typer fletter, strukturer og hullstrikk. En titt i magasinet viser sommerens trendfavoritter, og her deler vi sommerstrikk for alle.

Nå kan du velge de enkleste oppskriftene i striper, riller, rib og fin struktur i rett- og vrangmasker. Eller så faller du for de i flotte fletter og spennende hullmønster. Heldigvis fins det noe for alle nivåer fra nybegynner til litt øvet og øvet.

Husk å sjekke alle de flotte fargene! Her har du mange alternativ å velge blant, og det finnes en LERKE-farge for alle! Nå håper vi du fristes og ønsker deg en herlig sommer- og ferietid med lekker strikk på pinnene!

 

Margaretha Finseth

Design & Brand Manager

HOUSE OF YARN

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving