Gaia Sjal

Design: Knit By TrineP

Dette sjal har Trine oprindelig strikket i samarbejde med sin mor. I samarbejde er de blevet enige om de forskellige elementer, sjalet består af. Netop fordi sjalet var til hendes mor, passede navnet Gaia perfekt. Det betyder jordens gudinde, og symboliserer livets kredsløb på jorden. 

Opskriften sendes digitalt. 

45,00 DKK
Lager: Kun 90 stk. tilbage

Gaia Sjal

Trine skriver følgende om dette meget flotte sjal:

"Dette sjal er oprindelig strikket i samarbejde med min mor. I samarbejde er vi blevet enige om de forskellige elementer sjalet består af. Netop fordi sjalet var til min mor, passede navnet Gaia perfekt. Det betyder jordens gudinde, og symboliserer livets kredsløb på jorden. 
Gaia sjalet er formet som en halvcirkel og strikkes edefra og op, frem og tilbage. Først strikkes den smukke kant, der minder om muslingeskaller, derefter et glatstrikket stykke hvorpå at hulmønsteret begynder. 
Sjalet er for den øvede strikker, da der er mange masker, mønster på både vrangside og retside samt store diagrammer. Dog er opskriften velbeskrevet og er derfor nem at følge"

Størrelser 
One size, ca. L: 140 cm x H: 60 cm efter udspænding
Bemærk at dette kan variere alt efter hvilket garn det strikkes i

Garn
2 fed á 100 gram
Fino fra Manos Del Uruguay, 490 meter per 100 gram

Vejledende pinde
Rundpind 3,5 mm (120 cm wire)

Strikkefasthed
24 masker og 39 pinde i glatstrik = 10 x 10 cm 
21 masker 39 pinde i hulmønster = 10x 10 cm

Bemærk at strikkefastheden er målt efter vask og udspænding. Det er derfor vigtigt at du laver en strikkeprøve som du vasker og spænder ud før du måler din strikkefasthed.

Garnalternativ

Lace fra DROPS (her skal dog bruges 3 nøgler á 50 g.)

FIN fra Du Store Alpakka (her skal dog bruges 4 nøgler á 50 g.)

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på