Perlekrave

Design by Nordisk Strik
 
Strikkeopskrift på krave med perlestrikkede kanter

Opskriften sendes digitalt

35,00 DKK
Lager: Kun 92 stk. tilbage
Str : onesize ( 0 - 12 mdr )
Garn: DROPS Alpaca, 50 g.
Pind: 3

Sprog : dansk

 

Nordisk Strik

Her finder du strikkeopskrifter designet af Anne-Sophie Velling.
Nordisk Strik er et ungt brand, som skaber strik for de mindste, og for at imødekomme barnets behov er der derfor forsøgt udvist en stor bevidsthed omkring håndværk, komfort og materialitet. Garnerne som er oplyst i opskrifterne er alle gode mod sart hud samtidig med, at de har en god varmende effekt. 
Der er i hver opskrift lagt en masser tanker, tid og omhyggelighed for derved at kunne give dig en god strikkeoplevelse. 
Med en baggrund som arkitektstuderende er forkærligheden for historie, geometri, form og struktur stor hvilket også afspejles i modellernes design.
Det æstetiske udtryk bliver derfor et møde mellem de klare rene linjer og anderledes detaljeringer. 

( Bemærk, at vi alle strikker forskelligt, og at det derfor er vigtigt at lave en strikkeprøve, inden du går i gang med en given model for derved at sikre det bedste resultat og mest nøjagtige resultat. Det kan være nødvendigt at justere din pindestørrelse.  
Alle børn vokser individuelt, og det vil derfor være en god idé at tage ærme- og længdemål på dit barn for at sikre valg af den rette størrelse ). 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving Aps forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 5000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på