DROPS Nepal (65% Peruvian Highland Uld, 35% Superfin Alpaca)

15,95 DKK
23,00 DKK
Du sparer: 7,05 DKK
Lager: Kun 241 stk. tilbage
Et perfekt hverdagsgarn!
 

DROPS Nepal er et dejlig, tykt luksusgarn spundet i 35% Superfin Alpaca og 65% Peruvian Highland Uld, en blanding som fremhæver alpacaens silkebløde overflade, samtidig med at ulden bidrager til bedre formstabilitet. Fibrene er ubehandlet, det betyder at de kun er vasket, og ikke udsat for nogen kemisk behandling før indfarvning. Dette fremhæver garnets naturlige egenskaber bedst.

Kvaliteten er spundet sammen af 3 tråder hvilket giver et spændende, rustikt og flot maskebillede. DROPS Nepal er en letstrikket kvalitet og egner sig særdeles godt til at filte. Tøjet får efter filtning en jævn og blød overflade.

DROPS Nepal indeholder mixfarver, det betyder at ulden kartes sammen før garnet spindes hvilket giver en flot mixet effekt.

Made in Peru

 

Indhold: 65% Uld, 35% Alpaca
Garngruppe: C (16 - 19 masker) / 10 ply / aran / worsted
Vægt/længde: 50 g = ca. 75 meter
Anbefalede pinde: 5 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 17 m x 22 p
Håndvask, max 30°C / Tørres fladt / Kan filtes

 
 
 
11/11/2016

dejligt blødt og elastisk; skønt at strikke med, og det går hurtigt. Pænt og jævnt resultat at se på. Virkelig varmt; har strikket en poncho og den er supergod at holde varmen med; man mærker tydeligt at det er uld. Kradser ikke særligt meget; dog ville jeg nok ikke vælge det til en trøje direkte mod huden - men poncho, veste, sjaler o.s.v hvor man kan have noget andet inden under.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Nyheder
Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo

Tilmeld nyhedsbrev

VIND 500 kr! Skriv dig op til nyhedsbrevet og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500kr!