Bog: En hæklet isbutik

Design: Heidi B. Johannesen, Pia H. H. Johannesen

Ønsker alle børn sig ikke en isbutik? Så er denne bog perfekt.

194,65 DKK
229,00 DKK
Du sparer: 34,35 DKK
Lager: Ikke på lager
Levering 1-2 hverdage

En hæklet isbutik

Ønsker alle børn sig ikke en isbutik? Nu har de chancen, for med denne bog opfordres forældre og bedsteforældre til at fatte hæklenålen og hækle løs, så der kan blive solgt softice, isvafler, ispinde og meget mere. Med andre ord indeholder denne hæklebog opskrifter på indhold og udstyr til børns helt egen isbutik og dermed grundlag for mange timers leg på værelset eller i haven. "En hæklet isbutik" indeholder desuden små kreaprojekter, som børn kan være med til at lave, så de på den måde også selv er med til at skabe fin pynt til deres butik. Bliv inspireret til at hækle og være kreativ, og glæd dig over at opleve børnenes leg med is og butik med de ting, du har hæklet til dem.

Se vores store udvalg af hæklebøger her.

I bogen finder du opskrifter på fx

Isvafler

Ispinde

Tyggegummikugler

Slikkepinde

Flødeboller

Isbanner

Forfatterne:
Søstre og kvinderne bag succeen "Krea Deluxe" – et firma, som designer og udvikler krea-kits til boligindretningen, børn og børneværelset, accessories og "når der skal laves hjemmelavede gaver". 

Sprog: Dansk
 

Forlag: Turbine

| År 2017 | 150 sider | ISBN 978-87-406-1841-9

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving