Rico Design

Vil du gerne glæde dit barn eller barnebarn med utrolig blødt tøj, eller vil du skabe sjove svampe-figurer, de kan have med i badekar? Så skal du tjekke vores sortiment af Rico Designs produkter ud. Rico Design er et populært hollandsk firma, som har leveret produkter til garnindustrien siden 1974. Uanset hvilket kreativt projekt du kaster dig ud i, vil stort set alle materialer, du skal bruge, kunne købes fra Rico Design. Firmaet producerer nemlig alt fra smykker til garn og broderier. Mest kendte er de dog for deres garn, som forhandles næsten hele verden over. På YarnLiving er vi naturligvis stolte af at kunne præsentere dette mærke i vores sortiment.

Materiale_227: 100% Polyester
Pris fra
26,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 100% Polyester
Pris fra
27,95 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Materiale_227: 40% Bomuld / 30% Polyester / 20% Akryl / 10% Uld
Pris fra
75,00 DKK
0 anmeldelser
Spar op til 12%
Materiale_227: 75% Bomuld / 13% Akryl / 12% Uld
Pris fra
69,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 65% Ren, ny uld / 25% Polyamid / 10% Kashmir
Pris fra
99,00 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 51% Ren, Ny Uld / 49% Acryl
Pris fra
209,00 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 53% Bomuld / 35% Akryl / 12% Metalliseret Garn
Pris fra
36,00 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 100% Extrafine merinould
Pris fra
199,00 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Materiale_227: 50% Bomuld / 50% Acryl
Pris fra
25,95 DKK
0 anmeldelser

Kreative idéer af høj kvalitet

Teamet bag Rico Design er et ungt og motiveret team, som udvikler innovative og kreative idéer, som de nyder at dele med deres kunder. Det er vigtigt for virksomheden, at alle medlemmer i teamet bidrager til idéudvikling med deres egne erfaringer, personligheder og viden. I vores sortiment på YarnLiving kan du få de mest populære garnkvaliteter og opskrifter. De forskellige garner har forskellige egenskaber, men egner sig alle rigtig godt til hverdagsbrug. Garnet er af høj kvalitet og fås i mange flotte farver og farvekombinationer, så du er sikret et flot resultat, ligegyldigt hvilket projekt du kaster dig ud i.  Kvaliteten varierer fra robust til superblødt garn, så der vil helt sikkert være noget, som passer til netop dit projekt.

Få hjælp til dit næste strikkeprojekt her på siden

Ud over at have garn fra Rico Design i vores sortiment her på YarnLiving, udbyder vi også nogle af Rico Designs sjove opskrifter til en række af kreative projekter. Med disse opskrifter kan du lave flotte kreationer, eksempelvis er opskriften på sjove badesvampe meget populær. Opskrifterne kan selvfølgelig også bruges til inspiration, så du selv kan komme på nye, sjove og kreative strikkeprojekter. Hvis du klikker på et af billederne, som viser de forskellige garnkvaliteter, vil du kunne finde uddybende oplysninger om de forskellige garntyper. Her kan du eksempelvis finde vægt, strikkefasthed, pris samt vaskeanvisning. Derudover er det også her, du finder det nøjagtige farveudvalg samt en nærmere beskrivelse af garnets kvalitet, og hvilke egenskaber denne har.

Køb dine Rico-produkter sikkert, nemt og billigt online

Hos YarnLiving er vores mål at være nogle af de mest tilfredsstillende og hurtigste inden for levering af Rico Designs produkter. Derfor vil du ofte få leveret dine varer dagen efter, du har bestilt dem, dog senest to dage efter bestilling. Du kan se vores store sortiment og bestille dine varer, lige når det passer dig. For at gøre det endnu lettere og mere sikkert for dig, kan du betale med MobilePay hos os. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge os på vores side på Facebook vil du altid være opdateret på de nyeste ting i vores sortiment – hvad enten det er på Rico Designs produkter, eller på nogle af vores mange andre mærker.