Perleplader - et kreativt univers

Velkommen til vores kreative perleunivers! Her hos YarnLiving elsker vi at udfolde os kreativt, og vi gør alt vi kan, for at du kommer med på bølgen. Her på siden kan du få et overblik over vores udvalg af perleplader og farverige perler og få inspiration til dit næste kreative projekt.

     

Se vores store udvalg af perleplader her.

At lave perleplader kan for mange voksne være nostalgisk og give gode minder fra barndommen. Men perleplader er ikke blot noget, der hører fortidens leg til. Perleplader er i den grad stadig et hit hos børn i alle aldre. At lege med perler og lave perleplader er nemlig en skøn aktivitet til fordybelse og kreativitet, og her får man virkelig mulighed for at lege med forskellige farver, former og motiver. Perleplader kan i den grad danne rammen for timers leg.

Vi har et stort udvalg af perler og perleplader. Vores plader kommer i mange forskellige former og størrelser, og du kan vælge at købe én plade eller flere plader samlet. Vi har både de klassiske former, såsom stjerne, hjerte og firkant, og en lang række plader med forme som f.eks. prinsesse, bil eller dyr.

Især vores perleplader med dyr er ret så populære, og i dette udvalg finder du både motiver af en dinosaurus, en sommerfugl og en pony.

I vores perlepladeudvalg finder du også forskellige størrelser. Vi har Hama perleplader i både store og små størrelser, så du kan finde lige netop den plade, du står og mangler.

Se vores store perleplader her.
Se vores små perleplader her.

At lave perleplader kan danne rammen for en hyggelig aktivitet for både børn og voksne. Her sætter kun fantasien grænser for, hvordan man sammensætter de smukke perlefarver, og hvilke motiver man kan lave. Samtidig er det at lave perleplader en rigtig fin øvelse for børn, eftersom den udvikler deres finmotorik og styrker deres koncentrationsevne.

Efter at have lavet sin perleplade og strøget den, kan man kan bruge perlepladen til rigtig mange ting. Et klassisk formål med perleplader er at bruge dem til flot dekoration og pynt i hjemmet. Dette kan gøres ved at trække en snor igennem dem og hænge dem op i for eksempel vindueskarme, i lamper eller som loftdekoration.

Køb transparent papir til strygning her.

Man kan også lave forskellige bogstaver på perleplader og derefter danne ord, som kan fungere som flotte skilte på døre. Her er der ingen grænser for, hvad man kan skrive, og blot nogle idéer kunne være navnet på den person, der bor på det tilhørende værelse, “Kontor” på døren ind til kontoret, eller “Velkommen Hjem” på ens hoveddør. Til at forme bogstaver eller tal vil det være perfekt at bruge en af vores store perleplader, og især vores firkantede perleplader.

Som dekoration kan man også vælge at putte sin strøgne perleplade i en flot ramme. På den måde vil perlepladen fungere som et flot indspark til resten af indretningen. En fin perleplade - i ramme eller ej - kan selvfølgelig også bruges som den perfekte, personlige gave til én man holder af.

Hvis du står og mangler et flot smykke, kan du også lade kreativiteten udfolde sig og lave dine helt egne unikke armbånd og halskæder med smukke perler. Udforsk fantasien og lav de smykker, der passer netop til dig og din smag.

Blandt vores perleplader finder du perleplader, der egner sig til jul. Lav for eksempel den søde julemand og brug ham som flot julepynt på juletræet.

Perleplader til jul - se her.

Her på vores hjemmeside finder du et stort udvalg af Hama perler. Her kan du vælge mellem en masse skønne farver. Vi har både pakker med ensfarvede perler, hvor du kan vælge mellem mange forskellige farver, pakker med et mix af farver, pakker med stribede perler og pakker med transparente perler.

Du kan også vælge mellem pakker med 1000 stk. og op til hele 13.000 stk. Vores perler kommer i poser, bøtter eller opbevaringsbokse. Med en af vores Hama opbevaringsbokse får du både en stor mængde perler med, samt forskellige stiftplader, motivark, vejledning og strygepapir. Med andre ord får du her en boks med alt det, du har behov for, når der skal leges med Hama perler.

Du kan også vælge at købe en af vores mindre sæt, hvor der både medfølger perler og forskellige plademotiver.

Hama Perler - Vælg dine yndlingsfarver her.

Sæt gang i kreativiteten og fantasien og se frem til timevis af kreativ leg med hele familien med vores store udvalg af perler og perleplader.
Rigtig god fornøjelse :-)