Uld

Vi elsker uld! Og det gør vi, fordi det er fuldkommen fantastisk til at holde på varmen i de kolde vintermåneder. Der er dog stor forskel på uld og dets udseende afhængig af, hvilken fårerace det kommer fra, og hvordan det er forarbejdet. Du kan dog læse mere om hvert produkts specifikationer og egenskaber, så snart du klikker på dét produkt, du ønsker at vide mere om.

På denne side finder du både garnnøgler lavet i 100% uld, men også kombinationer af eksempelvis alpaca, bomuld og uld. Og du kan være helt sikker på at kunne udforske dine kreative evner, for med uld kan du både strikke, hækle og filte. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan kreere med den rette uldkombination i indkøbskurven.

17,95 DKK
3 anmeldelser
9 anmeldelser
Pris fra
16,95 DKK
4 anmeldelser
Pris fra
16,95 DKK
7 anmeldelser
Pris fra
16,95 DKK
6 anmeldelser
15,95 DKK
5 anmeldelser
Pris fra
17,95 DKK
11 anmeldelser
3 anmeldelser
1 anmeldelser
33,95 DKK
0 anmeldelser
1 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
1 anmeldelser
3 anmeldelser
1 anmeldelser
2 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Derfor er uld et fantastisk materiale

Der er mange fordele ved at strikke eller hækle i uld, blandt andet fordi det er naturfiber, der er varmeregulerende, og som kan optage op til 35% fugt, uden det føles koldt eller vådt. Du kan endda også købe uld på denne side, som hverken kradser eller er ubehageligt at have på – vidste du godt det? Der er altså mange muligheder og fremtidige strikkeprojekter at gå i gang med, hvis du vælger at købe det rette uldgarn hos os.

Når du strikker eller hækler i uld, er det som med så mange andre garntyper vigtigt, at du også har de rette pinde og strikketilbehør, så dit resultat bliver så godt som overhovedet muligt. Når du klikker på det produkt, du overvejer at købe, kommer vi endda med vores anbefalinger til, hvilken størrelse pinde du skal købe. Du finder dem alle sammen her.

Det skal du huske

Når du vælger at strikke beklædningsgenstande i uld, er det utrolig vigtigt, at du er særligt opmærksom på, hvordan du må vaske det resultatet, du ender ud med. Uld er nemlig et meget følsomt materiale, fordi det er 100% naturfiber. Det kan nemt ændre struktur og form, hvis det ikke bliver vasket korrekt, og du skal ydermere sørge for at tørre det liggende på en jævn overflade. Du kan heldigvis læse om de konkrete produkters vaskeanvisning på denne side, når du klikker dig ind på de forskellige garnvarianter. Så er du ikke i tvivl om, hvordan det skal vaskes. Hvis du dog til gengæld udelukkende er på udkig efter garnmaterialer, som gerne må maskinvaskes, har vi heldigvis dedikeret en hel side til kun denne type garn.

Sikker og tryk levering

Når du handler garn hos os, kan du altid være fuldkommen sikker på, at du får en sikker og tryg købsoplevelse, hvor du kan vælge at få varerne leveret direkte til døren. Du slipper altså for at skulle ned og besøge din lokale garnbutik, for nu kan du klare det hele hjemmefra med samme gode oplevelse, hvor vi altid står til rådighed til at give en hjælpende hånd, hvis du måtte have spørgsmål til enten sortiment eller betalings- og leveringsbetingelser. Tøv aldrig med at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål.

 

OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving