Perleplader påske

Er vintergækkerne begyndt at skyde op, træerne begyndt at få de første knopper og foråret på vej? Så er det også snart påsketid. Og hvad hyggeligere end at samle hele familien, klassen eller vennegruppen omkring en god omgang påskeperleplader?

Her på siden har vi samlet en masse påskeinspirerede perleplader, så du kan komme i gang med at lave sjov og pixeleret påskepynt til hjemmet. Giv dig eksempelvis i kast med et påskeæg til vinduet eller måske en sød påskehare til børneværelset. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Se alle vores hobbyartikler til påske her.

0 anmeldelser
0 anmeldelser

Julen varer lige til påske

Påsken er en skøn tid, som stammer fra den kristne højtid, der fejrer Jesu Kristi opstandelse. Ifølge Bibelen blev Jesus korsfæstet langfredag ​​og opstod derefter fra de døde på tredjedagen, som nu fejres som påskesøndag.

For kristne repræsenterer påsken livets triumf over døden og syndernes forladelse. Det er den vigtigste højtid i den kristne kalender, og den fejres ved at gå i kirke, deltage i påskeæggejagt og udveksle påskehilsner og gaver. Derfor er det også et oplagt tidspunkt at samle familien om at producere en masse skøn påskepynt.

Det populære ordsprog "julen varer lige til påske" bruges til at beskrive, at feriesæsonen er lang og festlig. Den starter med julen og fortsætter gennem nytår og frem til påske. Så det er altså ikke, fordi at selve julefejringen forsætter helt til påske, men derimod at forårstiden er en festlig tid.

Se alt vores julehobby her.

Her hos YarnLiving kan vi tilbyde perleplader til hele årets festligheder. Både jul, påske og halloween er repræsenteret samt alle de andre perleplader med skønne motiver. På den måde er du sikret, at du her hos os altid kan finde noget, der falder i din smag.

Find hele det store udvalg af perleplader her.

Påskepynt

Der findes utroligt meget forskelligt påskepynt på markedet i dag, men vidste du godt, at du sagtens kan lave dit eget? Påskepynt er blevet lavet i generationer med alt fra at puste og male æg til at lave små, kreative påskekyllinger. Herunder har vi givet nogle eksempler på, hvad du kan kaste dig ud i:

Påskeæg: Det er utroligt sjovt at puste og male de tomme æggeskaller. Her kan man både bruge frugtfarve eller naturlige farvestoffer lavet af rødbeder, spinat eller blåbær. Du kan også bruge klistermærker, tape eller tuscher til at dekorere æggene. Her kan du finde en æggepuster, så du selv slipper for at sætte munden mod æggets skal.

Papirhåndværk: Kast dig ud i at lave papirpåskeharer, kyllinger og andre dyr ved at bruge håndværkspapir, saks og lim. Du kan også lave papirkæder eller guirlander i påskefarver. Find alt vores papir til papirdekorationer her.

Blomsterarrangementer: Du kan skabe en utroligt smuk påskedeokration med friske eller kunstige blomster, såsom tulipaner, påskeliljer eller hyacinter. Du kan også dekorere en krans med blomster, æg og andre ting med påsketema. Du kan også prøve at kaste dig ud i at lave blomster af papir, som kan dekorere påskebordet. Find papir til at folde blomster af her.

Påskekurve: Du kan lave dine egne påskekurve ved at dekorere en almindelig kurv med bånd, stof eller maling. Du kan også fylde kurven med hø eller strimlet papir og tilføje ting og sager med påsketema, såsom chokoladekaniner, påskeæg eller småt legetøj. Det er kun fantasien, der sætter grænser

Perleplader: Perleplader til påske er utroligt hyggeligt at kaste sig over. Her kan laves dekorationer, nøgleringe og andet godt, som alle i familien vil få stor glæde af at samles om. Find den helt rette perleplade her på siden og kom godt i gang.

Dette er blot nogle få ideer til påskepynt, som du selv kan lave. Med lidt kreativitet kan du finde på mange flere sjove og festlige ideer.