Strikkeopskrift Påske

Påske er en skøn højtid, hvor man kan samle venner og familie til en god påskefrokost og/eller en sjov påske- eller æggejagt i haven. Samtidig er det en oplagt mulighed for at pryde hjemmet med flot påskepynt, som vil imponere dine gæster!

Derfor har vi samlet vores gratis påskeopskrifter til dig. Tjek dem alle ud lige her.

 

Hvis du vil se mange flere strikkeopskrifter, så tjek denne side ud. Her har vi nemlig samlet alle vores gratis strikkeopskrifter.

I udvalget af påskeopskrifter finder du en række strikkeopskrifter, der passer perfekt ind i påskehjemmet. Kom i gang med nogle fine påske-grydelapper eller giv dig i kast med påskepynt, der kan pynte på frokostbordet eller hænges op i lamper eller vindueskarme.

Mulighederne er altså mange, når det kommer til hjemmelavet påskepynt. Hvis du også holder af at hækle, kan du hurtigt udvide dit påskesortiment med fine hæklede påskeæg, påskeharer, påskekyllinger osv. Derfor kan du med fordel også tjekke vores hækleopskrifter på påskepynt ud.

Se vores store udvalg af påske-hækleopskrifter her.

Det er dejligt overskueligt at kaste sig ud i at strikke påskepynt eller -interiør. Om du drømmer om nye grydelapper eller påskepynt, så er det hurtige og små projekter. Derfor gør det ikke noget at være lidt sent ude. Hvis du vælger dine projekter med omhu, så er der rigelig mulighed for at nå at pynte sit hjem op i de traditionelle påskefarver. Blandt vores store garnudvalg finder du en lang række smukke nuancer af den påskegule farve.

Vi tilbyder også opskrifter på flotte påskesokker. Disse kommer bl.a. i nordisk mønster og med harer og hjerter. Her kan du farvekoordinere sokkerne, præcis som du ønsker det. Og hvis ikke du selv står og mangler et par sokker, kender du med sikkerhed én, der ville elske at få et par i påskegave!

Påsken giver anledning til, at man kan samle familien om kreative projekter. Således kan både børn og voksne samles om at lave flot påskepynt. Hvis du og din familie ikke er så meget til at strikke eller hækle, kan I også lave kreativt pynt med produkter fra vores påske-hobbyudvalg. Her finder I både æg, der kan dekoreres og males, karton og klistermærker, samt fjer, glitterlim og forskellige ophæng.

Gå på opdagelse i vores påskehobby-univers her.

Påsken associeres ofte med æg. Et blødkogt æg på morgenbordet er for mange en ekstra luksus. Hvis du er træt af, at æggene bliver kolde, før du rammer morgenbordet påskemorgen, så er æggevarmere lige noget for dig. De flotte æggevarmere i smukke farver og med fine motiver er desuden perfekte til at pynte påskebordet. De sjove og anderledes æggevarmere kan sætte et smil på læben fra morgenstunden og bringe endnu mere glæde til den hyggelige påsketid.

Se de mange søde opskrifter ved at klikke på billederne ovenfor.

Vi håber, at du nu er klar til at gå i gang med dit hjemmestrik til påske.

Rigtig god fornøjelse :-)