Bomuld 100%

Du kan her på siden danne dig et overblik over vores mange produkter, der alle indeholder 100 % bomuld. Bomuld har altid været en utrolig populær type materiale at anvende, hvilket da også er helt forståeligt, eftersom det har nogle helt særlige egenskaber. Du kan anvende bomuld til alle formål, og du finder her på siden et bredt udvalg af bomuldsgarn i mange flotte farver. Vi har med garanti det garn, du søger til dit kommende projekt og endda til en yderst attraktiv pris.

Klassisk type garn, der er nemt at strikke i

Bomuldsgarn er en helt klassisk type garn, som er utrolig nemt og lækkert at strikke i grundet den høje kvalitet. Herudover er du garanteret et jævnt og flot resultat hver eneste gang, når du anvender garn i 100 % bomuld. Teksturen og fibrene gør blandt andet, at varmen bliver absorberet godt, og det er derfor det perfekte materiale, såfremt du ønsker at kreere blødt og lækkert tøj, der samtidig varmer. Herudover er bomuldsgarn velegnet til børnetøj, eftersom det hverken stikker eller klør, og ydermere passer det godt til hulmønstre, strukturmønstre og snoninger. Der er således ingen grænser for, hvad du vil kunne lave med bomuldsgarn, hvorfor det blot handler om at slippe kreativiteten løs.

10,95 DKK
1 anmeldelser
12 anmeldelser
11,95 DKK
6 anmeldelser
1 anmeldelser
0 anmeldelser
15,95 DKK
6 anmeldelser
15,95 DKK
1 anmeldelser
0 anmeldelser
6 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
2 anmeldelser
2 anmeldelser
0 anmeldelser
2 anmeldelser
1 anmeldelser
2 anmeldelser
1 anmeldelser
1 anmeldelser
0 anmeldelser

Det oplagte valg for nybegyndere

Bomuldsgarn er desuden velegnet til dig, der netop er begyndt at strikke eller hækle, da det er en nem type garn at have med at gøre. Det hækles eller strikkes utrolig hurtigt og let, og det er således et rigtig godt valg for dig, der ønsker at kreere viskestykker, håndklæder eller grydelapper. Se dig omkring her på siden, og lad dig inspirere af vores mange produkter af bomuldsgarn i høj kvalitet. Vi forhandler de bedste mærker såsom DROPS garn, Mayflower, Dale Garn, Du Store Alpakka, Hooked, BC Garn, KnitAtHome, BC Garn og Lammy, og såfremt du har nogle spørgsmål til vores udvalg, kan du altid få vejledning af vores dygtige medarbejdere.

Find et spændende udvalg af bomuldsgarn

Hos YarnLiving finder du et bredt og spændende udvalg af garn i 100 % bomuld til gode priser. Med vores store sortiment vil du med garanti kunne finde det, du mangler til dit kommende strikke- eller hækleprojekt, og herudover finder du udelukkende garn i højeste kvalitet af de bedste mærker på markedet. Vælg desuden mellem de mange fine farver, og hvis du har nogle spørgsmål, sidder vores team klar til at besvare dem alle.

 

OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving