Tilbehør til dit hækle- eller strikkeprojekt

Her på siden finder du alt i tilbehør til alle dine hækle- og strikkeprojekter. Vi har samlet alt det bedste, så du får et overblik over vores brede udvalg, hvor du blandt andet kan sortere efter mærker, hvis du har et eller flere favoritmærker, du foretrækker at bruge, når du strikker og/eller hækler. Vi favner en bred palet af tilbehør, som blandt andet knapper, hjælpemidler, fyldvat, bjælder og meget mere, som kan anvendes, når du strikker.

Hos YarnLiving har vi en klar ambition om altid at kunne tilbyde vores kunder det nyeste på markedet, hvorfor vi kontinuerligt holder os opdateret på, hvad der er oppe i tiden. Vi køber hele tiden nye varer ind og sørger for at have rigeligt på lager, så der både er noget til dig, der strikker eller hækler engang imellem, og til dig, der gør det mere eller mindre hele tiden.

0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
7,50 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
12,95 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-20%
Pris fra
39,95 DKK
49,95 DKK
Du sparer: 10,00 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
14,95 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-20%
114,40 DKK
143,00 DKK
Du sparer: 28,60 DKK
Tilbud udløber 30/06/2024
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Kvalitet frem for alt

Om det er træringe og perler eller nøgleringe og LED-nakkelamper, der gør det nemmere at se, når du strikker om aftenen, har vi altid fokus på kvaliteten af vores tilbehør og produkter. Høj kvalitet er en mærkesag, og god service er en selvfølge, da vi til enhver tid rådgiver og vejleder vores kunder til at finde det rette tilbehør, som de lige står og mangler. Vores medarbejdere er alle passionerede inden for faget og kan derfor fortælle dig yderligere om vores produkter, hvis du er i tvivl om noget ud fra de angivne beskrivelser.

Det er forskelligt, hvilke projekter vores kunder godt kan lide at strikke eller hækle. Derfor forsøger vi at have et produktsortiment, der appellerer til en bred målgruppe, hvor der er noget til alle. Vi har vitterligt et hav af tilbehør i rigtig høj kvalitet, som fås til en god pris. Hos os er det muligt at købe tilbehør i løssalg, så du ikke skal købe flere ad gangen, som du alligevel ikke skal bruge.

Mere end 10.000 forskellige produkter

I hele shoppen har vi intet mindre end 10.000 forskellige produkter. Her i tilbehørskategorien er en stor del af dem, hvor der både er knapper i kokos, en gratis digital omgangstæller/pindetæller, sikkerhedsnøgler og meget andet. Har du spørgsmål til nogle af de forskellige produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi efter bedste evne give dig yderligere informationer, så du er bedre klædt på til at sige, om det er det rigtige strikketilbehør til dit behov.

Du vil løbende kunne se, at vi udvider vores sortiment, så der hele tiden er nye ting at vælge imellem. Her kan du finde alle de ting, du skal bruge for fx at færdiggøre et projekt. Det kan være en flot 'made by'-label i nakken af en bluse, vaskeanvisninger eller noget helt tredje. Alle produkter er nøje udvalgt med henblik på at give dig det bedste udvalg til den bedste pris. Mangler du noget, er du også velkommen til at komme med en forespørgsel. Så skal vi se, om vi ikke kan bestille det pågældende tilbehør hjem til dig.