Hør

Du er kommet til en side, hvor du kan gå på jagt i hørgarn, der er et utroligt holdbart garnmateriale i god kvalitet, som har mange fantastiske egenskaber. Hvis du gerne vil strikke eller hækle med god samvittighed, er det lige præcis hørgarn, du skal købe, for det er næsten altid bæredygtigt. Selvom vi har flere hundredvis af varianter af hørgarn, kan du være sikker på kun at blive præsenteret for de bedste varianter, der findes til prisen. Hørgarn er ydermere fremstillet ved spinding af heglet hør, som er en af de mest populære fremgangsmåder. Der er ingen tvivl om, at hørgarn har mange fantastiske egenskaber, og nu er det blot at udforske, hvad du kan kreere i hørgarn!

-30%
Indhold: 53% Bomuld, 33% Viskose, 14% Hør
13,95 DKK
20,00 DKK
Du sparer: 6,05 DKK
1 anmeldelser
-32%
Indhold: 53% Bomuld, 47% Hør
16,95 DKK
25,00 DKK
Du sparer: 8,05 DKK
0 anmeldelser

Hør giver dig uanede muligheder

De hørprodukter, du finder på denne side, er en blanding af enten bomuld, viskose og hør eller blot bomuld og hør. Det giver dig de allerbedste betingelser for at kunne anvende hørgarn, når du strikker eller hækler, da du ubetinget vil få det bedste resultat. Der er ikke mange, som ønsker at strikke eller hækle i 100% hør, da dette er meget groft og et hårdført materiale, som ikke egner sig til beklædningsgenstande, børnelegetøj eller boliginteriør – simpelthen fordi det ikke er rart at være i direkte kontakt med. Vores produkter, hvor hør er blandet med enten bomuld og viskose, giver dig mulighed for at strikke tøj, der hverken kradser eller klør. Og med disse fantastiske hørvarianter, du finder på denne side, er der uanede muligheder for, hvad du kan strikke, hvad end det er tøj til dig selv, dine børn eller børnebørn, interiør til hjemmet eller noget helt tredje.

Desuden kan hør maskinvaskes på op til 40 grader, og hvis du er på udkig efter flere garntyper, der kan tåle en tur i vaskemaskinen, kan du på denne side gå på opdagelse i alle vores garntyper, der kan tåle netop dette.

Hør til hele året

Hvis du gerne vil strikke eller hækle tøj i hør, har du rig mulighed for at lave beklædningsgenstande, der både kan bruges til vinter og sommer. Langt de fleste danskere kender med garanti de populære hørbukser, som bliver luftet af mange kvinder og mænd verden over i de varme sommermåneder. Med hørgarn har du mulighed for at strikke let, lækker og luftigt sommertøj, som er særdeles komfortabelt at have på, når solens stråler varmer luften op. Men det er ikke kun voksne, der kan få glæde af dette fantastiske materiale - det kan familiens mindste medlemmer også. Hørgarn er nemlig meget fleksibelt og kan bruges til stort set alle slags beklædningsdele til børn.

Bestil nu og modtag pakken i morgen

Hvis du bestiller i dag inden kl. 16.00, vil du modtage din pakke allerede i morgen. Det betyder altså, at du ikke behøver at sidde derhjemme i længere tid uden at have et nyt strikke- eller hækleprojekt at gå i gang med. Vi ved nemlig godt, hvor utålmodig man kan være, når man ser frem til at starte et spritnyt projekt, der kan glæde en selv eller nogen, man holder af.

 

Mest populære varer
Vi anbefaler
OM OS

YarnLiving Aps forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 5000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på