Hør

Herunder finder du vores brede udvalg af garnnøgler af hør, hvilket er utroligt populært for tiden. Vi tilbyder forskellige mærker i alverdens farver og størrelser, hvorfor du med garanti vil kunne finde lige netop den type garn, som du leder efter til dit næste kreative projekt. Hos YarnLiving tilbyder vi desuden udelukkende produkter af højeste kvalitet, hvorfor du er garanteret et eksklusivt produkt, der kan bruges til alle formål. Se dig omkring her på siden, og lad dig inspirere af vores spændende og store udvalg af garn i hør.

Materiale_227: 53% Bomuld / 33% Viskose / 14% Hør
Pris fra
14,95 DKK
7 anmeldelser
Materiale_227: 53% Bomuld / 47% Hør
Pris fra
18,95 DKK
2 anmeldelser
Materiale_227: 47% Bambus / 33% Hør / 20% Bomuld
Pris fra
26,95 DKK
0 anmeldelser
Spar op til 17%
Materiale_227: 53% Bomuld / 33% Viskose / 14% Hør
Pris fra
24,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 65 % Bomuld / 35 % Hør
Pris fra
23,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 85% Viskose (genanvendt hør) / 15% Hør
Pris fra
74,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 85% Viskose (genanvendt hør) / 15% Hør
Pris fra
67,95 DKK
0 anmeldelser

Rustik og naturlig type garn – perfekt til sommertøj

Du finder her på siden blandt andet DROPS Bomull-Lin, som er en rustik og naturlig type garn. Den er spundet af flere tråde i bomuld og i hør, hvilket resulterer i en fast struktur, der gør, at her er tale om en yderst holdbar og stærk type garn. Herudover kan du anvende Bomull-Lin til mange forskellige projekter, men uanset om du vælger at strikke en trøje eller en top, vil det få et skinnende udtryk samt en eksklusiv følelse af hør. Det skal desuden nævnes, at garnet særligt passer til mere lette og figurstrikkede modeller, og det således er det helt rette valg til dig, der skal strikke sommertøj. Vælg mellem vores mange fine og naturlige farver, og giv dit tøj et rustikt udseende med DROPS Bomull-Lin.

Luksuriøst resultat – vælg imellem de mange fine farver  

Vores brede og spændende udvalg dækker desuden over garn i høj kvalitet fra DROPS Belle, som er et helårsgarn lavet af hør, viskose og bomuld. Denne blanding resulterer i et fantastisk skønt materiale med en delikat tekstur, som du sagtens vil kunne anvende direkte på kroppen. Der er således her tale om en lidt finere type garn, og vælger du at kombinere denne med eksempelvis Cotton Light og Muskat, er du garanteret et luksuriøst resultat. Her på siden finder du mange fine farver, så du får rig mulighed for at finde lige netop den model, du søger til at kunne skabe hverdagsluksus.

Få sikker og nem handel hos YarnLiving

Står du og mangler hørgarn, finder du her hos YarnLiving med garanti det, du søger og så til en rigtig god pris. Når du handler hos os får du desuden en sikker og nem handel samt hurtig levering. Vi ønsker nemlig at gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig at færdiggøre dit kommende strikkeprojekt, og derfor forsyner vi hele Danmark med garn af yderst høj kvalitet. Se dig omkring her på siden, og bliv inspireret af vores store udvalg af populære mærker.