ULD OG ALPACA

Blandingen af uld og alpaca giver et holdbart og slidstærkt garn med komfortable egenskaber, som alpaca er så kendt for. Blandingen løfter alpacaens silkebløde overflade frem, samtidig med at ulden bidrager til bedre formstabilitet. Garnfibrene er ubehandlede, det betyder, at de kun er vasket, og ikke udsat for nogen kemisk behandling før farvning. Dette fremhæver bedst garnets naturlige egenskaber og giver bedre form og tekstur.

DROPS Nepal er et dejlig, tykt luksusgarn spundet i 35 % alpaca og 65 % uld. Kvaliteten er spundet sammen af 3 tråder, hvilket giver et spændende, rustikt og flot maskebillede. DROPS Nepal er en letstrikket kvalitet og på pinde nr 5, går det hurtigt at strikke selv de store modeller. DROPS Nepal egner sig særdeles godt til at filte. Tøjet får efter filtning en jævn og blød overflade

DROPS Lima er et 4-tråds sportsgarn, og en fortsættelse på vor store succes og bestseller DROPS Nepal. DROPS Lima kan med fordel bruges til udendørstøj som blandt andet klassiske norske sweaters, strik gerne fast for bedst mulig overfladeegenskaber og formstabilitet. Helt enkelt en sportskvalitet med lidt mere luksus!

DROPS Andes er et 2-trådet traditionelt spundet garn i 35% alpaca og 65% uld. DROPS Andes er en let strikket kvalitet for tykke pinde og egner sig godt til at filte.

-28%
1 anmeldelser
-29%
31,95 DKK
45,00 DKK
Du sparer: 13,05 DKK
1 anmeldelser
-28%
0 anmeldelser
-28%
1 anmeldelser
-24%
34,00 DKK
45,00 DKK
Du sparer: 11,00 DKK
0 anmeldelser
-22%
0 anmeldelser
-30%
0 anmeldelser
-30%
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Mest populære varer
Vi anbefaler