DROPS - Uld & Alpaca

Her på siden kan du finde vores forskellige garnvarianter, som både indeholder uld og alpaca. Uld er super praktisk til at holde på varmen, mens Alpaca giver strikke- og hækleprojekter en flot glans samtidig med, at det føles blødt og mildt mod huden. Blandingen af uld og alpaca giver et holdbart og slidstærkt garn med komfortable egenskaber, som alpaca er så kendt for. Blandingen løfter alpacaens silkebløde overflade frem samtidig med, at ulden bidrager til bedre formstabilitet. Garnfibrene er ubehandlede, hvilket betyder, at de kun er vasket og ikke udsat for nogen kemisk behandling før farvning. Dette fremhæver bedst garnets naturlige egenskaber og giver bedre form og tekstur.

Vi lagerfører flere forskellige garnvarianter med uld og alpaca, og blandt disse finder du mange forskellige fine farver. Vores varianter er alle fra DROPS, og på denne side kan du finde følgende typer kvalitetsgarn, som både indeholder uld og alpaca: DROPS Nepal, DROPS Air, DROPS Lima, DROPS Flora, DROPS Nord, DROPS Melody, DROPS Alpaca Bouclé og DROPS Andes.

35,95 DKK
18 anmeldelser
Pris fra
16,95 DKK
4 anmeldelser
Pris fra
16,95 DKK
7 anmeldelser
Pris fra
16,95 DKK
6 anmeldelser
Pris fra
17,95 DKK
11 anmeldelser
33,95 DKK
0 anmeldelser
35,95 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
35,95 DKK
3 anmeldelser
1 anmeldelser

Vi er klar til at hjælpe dig

Når du klikker ind på vores forskellige garnkvaliteter, kan du få mere information om produkterne, hvilke pinde vi anbefaler, samt vaskeanvisning. Hvis du har brug for vejledning, eller har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os, da vi altid sidder klar til at give dig den bedste service.

Lynhurtig levering

Vi bestræber os altid på at give vores kunder en god oplevelse, og derfor har vi altid hurtig levering inden for 1-2 hverdage. Du kan tilmed næsten altid forvente at modtage din pakke den efterfølgende dag, hvis du placerer din ordre inden kl. 16. Du kan enten vælge at få din pakke leveret direkte til døren, eller få den sendt til din lokale pakkeboks, så du kan afhente den, når det passer dig.

 

OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving