Plastperler

Velkommen til vores store udvalg af plastikperler. Her kender fantasien ingen grænser! Opdag glæden ved de forskelligartede plastikperler, som gør sig godt til både smykker, i strik eller som dekoration til eksempelvis hårpynt.

Se hele vores udvalg af perler her.

Herunder har vi sørget for at samle plastperler til både store og små. Perlerne dækker blandt andet over smukke facetperler, der reflekterer lysindfaldet og sjove bogstavperler, der kan give de mindste mulighed for at stave deres navn, mens de laver armbånd og perlekæder. Mulighederne er altså utroligt mange med de sjove plastperler.

Find vores store sortiment af perler til børn her.

0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
31,95 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
34,95 DKK
0 anmeldelser
-10%
18,00 DKK
20,00 DKK
Du sparer: 2,00 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
34,95 DKK
0 anmeldelser
34,95 DKK
0 anmeldelser
34,95 DKK
0 anmeldelser
34,95 DKK
0 anmeldelser
34,95 DKK
0 anmeldelser
34,95 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Flere timers sjov med de mindste

Perler er et materiale, der indbyder til timevis af sjov og kreativitet. Store som små kan bruge timevis på at kreere smykker, perleplader og andet krea med de små plastperler med hul. Så saml hele familien om bordet og inviter til flere timers ro og fordybelse, når der skal skabes smukke kreationer med plastperler.

Perler er noget, som de fleste forbinder med barndommen. Om det er i institution eller i hjemmet, så har de fleste siddet bøjet over arbejdet med perler som små. For perler er ikke kun med til at favne kreativitet og leg, de er også med til at styrke finmotorikken. At sætte perler på snor er nemlig ikke altid lige til, og derfor er det en god øvelse for børn i alle aldre. Derfor kan du også i vores sortiment finde plastperler med store huller, så selv de mindste kan være med.

Husk, at du kan finde alt, hvad vi har til smykker, lige her. Her har vi samlet alt, hvad der skal bruges. Så ligemeget, om du ønsker et sæt nye creoler med smukke plastperler i eller børnene skal have lov til at gå amok i nye perlekæder, så finder du alt vores indhold samlet ét sted.

Perler til perleplader

Her hos YarnLiving har vi et kæmpe udvalg af Hama-perler! Dyk ned i Hama-perlernes fængslende verden og opdag glæden ved at skabe sammen med dit barn. Hama perler er nemlig helt unikke i deres form og farvesammensætninger, hvilket gør dem perfekte til mange timers sjov mellem børn og voksne.

Se hele vores udvalg af Hama perler her.

Hama-perler er en dejlig håndværksaktivitet, der tilskynder børn til at udforske deres kreativitet. Med de små, farverige perler kan børn designe og skabe deres egne unikke mesterværker, fra sjove dyr og legende karakterer til unikke mønstre og særegne former. Den eneste grænse er deres fantasi!

Hama perler er designet specielt til børn, hvilket gør dem sikre og nemme at bruge. De skal blot placere perlerne på en perleplade efter et mønster eller deres eget fantasifulde design. Når deres kreation er færdig, kan en voksen forsigtigt stryge perlerne og smelte dem sammen for at skabe et permanent kunstværk. Det er en sjov og engagerende proces, der bringer glæde for både store og små.

Når børn leger med og placerer Hama-perlerne på perlepladen, udvikler og forfiner de deres finmotorik. Denne aktivitet hjælper med at forbedre hånd-øje-koordination, koncentration og tålmodighed. Det er en vidunderlig måde for unge sind at forbedre deres fingerfærdighed, mens de har det sjovt.

At lege med Hama perler er en aktivitet, som hele familien kan samles om. Tilbring kvalitetstid med dine små, del latter, kreativitet og historier, mens I skaber side om side. Det er en vidunderlig mulighed for at knytte bånd og skabe varige minder, som vil blive værnet om i mange år fremover.

På vores webshop tilbyder vi et lækkert udvalg af Hama perler og perleplader, som bare ligger klar til at inspirere dit barns kreativitet og fantasi. Oplev de livlige farver, glæden ved at skabe og magien ved Hama-perler.