Hækleopskrifter

Om du er en garvet hækler eller helt ny med en hæklenål, så har vi helt sikkert en opskrift til dig. Hos os kan du finde alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang med dit næste hækleprojekt.

Gå på opdagelse i et stort udvalg af gratis hækleopskrifter. Om du leder efter opskrifter til baby, barn, dame eller herre, så kan vi hjælpe dig godt i gang. Desuden kan vi tilbyde et hav af hækleopskrifter på interiør, bamser, tasker og endda opskrifter til dit kæledyr. Se vores store udvalg af hækleopskrifter her hos YarnLiving.

Klik her for at se alle vores hækleopskrifter

 

Vi kan tilbyde opskrifter til en lang række af vores garner, lige fra vores store udvalg af Drops opskrifter til Mayflower, Dale, Du Store Alpakka, Hjertegarn, Järbo og Go Handmade. Der er altså masser af opskrifter at vælge mellem til dit yndlingsgarn.

Især i vores store udvalg af Drops opskrifter kan du være sikker på at finde én, som falder i din smag. Om det er beklædning til børn og voksne, sjaler, tæpper, legetøj, pynt eller tasker. Hos YarnLiving kan du købe alle garner fra DROPS og derfor kan du komme lynhurtigt i gang med dit næste hækleprojekt i garn fra Drops.

Hækling er tit blevet set som idéelt til interiør og bamser, men det kan både dét og meget mere. Hækling er nemlig en meget anden teknik end strik, men det kan sagtens bruges til mange af de samme projekter som strik. Ønsker du f.eks. at gå i gang med en hæklet bluse til dig selv, så har vi rigtigt mange forskellige at vælge i mellem:

Find hækleopskrifter på hæklede bluser her

 

Er du glad for at hækle til de mindste i familien? Så kan du både kaste dig ud i kreative bluser, søde bamser og bløde svøb. De mange skønne idéer kan kædes sammen til matchende sæt hvor alt lige fra små, hæklede futter, vanter, hue, heldragt og tæppe kan hækles i samme tema eller farver for at få et kært sæt:

Her finder du en opskrift på en sød body til baby

 

Vi tilføjer hele tiden nye opskrifter til vores hjemmeside, som du kan dykke ned i. De er nøje udvalgt, så de følger med trends, sæsoner og årstidens mode. Du kan holde dig opdateret omkring alle de nye opskrifter hos YarnLiving ved at sortere efter “Nyheder”, når du går på opdagelse i vore opskrifter:

Se nyeste hækleopskrifter her

 

Herunder kan du se vores mest populære og tidsløse hækleopskrifter. Ved at klikke på billedet kommer du direkte til vores gratis opskrift:

Er du mere til opskrifter i magasiner og bøger? Så er det intet problem, for dem har vi nemlig også et stort udvalg af. Nogle foretrækker at finde opskriften i en bog, hvor det er nemt at tage egne noter, sætte mærker og strege som man vil. Her kan du både finde bøger med grundlæggende hæklemønstre såvel som bøger specifikt til de søde Amigurumis eller kaktusser:

Find et stort udvalg af bøger med hækleopskrifter

 

Hvis du spørger dig selv, hvad du så skal bruge til at komme i gang med en hækleopskrift, så vil vi gerne hjælpe. Inden du går i gang med at hækle, så er det vigtigt at have den helt rigtige hæklenål til dit projekt. Dette gælder naturligvis for størrelsen, men det er også essentielt at have en hæklenål, som ligger godt i hånden.

Du kan se alle vore hæklenåle her.

 

Når du har fundet den rigtige hæklenål, så er det også godt med det helt rigtige garn til opskriften. Se vores store udvalg her. Hvis du ønsker at bruge et alternativt garn, så anbefaler vi altid at lave en hækleprøve. En hækleprøve laves ved at hækle en prøve på 10x10 cm i det mønster, som opskriften er lavet i. Det kan være fastmasker, rib, stangmasker eller hvad end opskriften angiver. Når du har hæklet hækleprøven, så kan du måle, om du har ligeså mange maske i bredden og længden som i opskriften. Hæklefastheden vil oftest være angivet øverst i opskriften.

Her finder du alle vore forslag til alternativer til populære garner som Sandnes, Filcolana eller CaMaRose.

 

Til nogle opskrifter som hæklede tasker eller hæklede bamser er det også nødvendigt med lidt ekstra remedier. Det kan være en hank til tasken eller et sæt øjne til bamsen. Det kan vi også hjælpe dig med. Vi har nemlig et stort udvalg af tilbehør til dit projekt, så du kan komme helt i mål:

Fulend dit projekt med et label, en taskehank eller en knap med magnetluk

 

Find alt tilbehør til bamser her som fyldevat, sikkerhedsøjne og seleclips

 

Vi håber, at du nu føler dig klar til at kaste dig ud i dit næste hækleprojekt.

Er du mere til strik? Det er slet ikke et problem for os. Vi kan nemlig også tilbyde et stort udvalg af strikkeopskrifter til alle niveauer. Læs mere om vores strikkeopskrifter her

 

Herunder finder du endnu mere inspiration til dit næste hækleeventyr