Strikkeopskrifter

Velkommen til vores kæmpe udvalg af gratis strikkeopskrifter. På denne side kan du finde lige netop den opskrift, du mangler til dit nye strikkeprojekt. Hos YarnLiving tilbyder vi en lang række forskellige strikkeopskrifter til både baby, barn, dame og herre. Derudover har vi opskrifter på interiør, tasker, dyr & legetøj og meget mere.

De mange forskellige strikkeopskrifter betyder, at du med sikkerhed kan finde en opskrift, der passer til dit niveau, behov og smag. Du kan i oversigten herunder klikke dig ind på de forskellige opskriftskategorier og gå på opdagelse i vores store strikkeunivers.

Alle opskrifterne er gratis og digitale og kræver derfor ikke bestilling eller forsendelse.
Opskrifterne downloades direkte fra webshoppen. Klik blot på produktet og tryk på det store blå link for at downloade gratis.

Vi tilføjer løbende flere nye gratis opskrifter.

Rigtig god strikkefornøjelse :-)

Se vores gratis hækleopskrifter her.

0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Et kæmpe udvalg af gratis strikkeopskrifter

Ønsker du at strikke noget lækkert og lunt til dig selv? Står du og mangler en perfekt værts-/værtindegave? Eller elsker du at strikke tøj eller tæpper til de yngste i familien? Om du vil strikke det ene eller det andet, så finder du med garanti en opskrift her på siden, som du hurtigt og nemt kan komme i gang med.

Vi har et kæmpe udvalg af gratis strikkeopskrifter på tøj til dame, herre, baby og børn. Derudover har vi et hav af interiøropskrifter, sjalsopskrifter og opskrifter på dyr & legetøj samt til kæledyr.

Når du finder den helt rette opskrift, klikker du blot ind på den. Her kan du nemt og gratis downloade opskriften. Det vil også fremgå, hvilket garn og hvilke pinde der er benyttet til opskriften. Du vil altså få al den nødvendige hjælp til at komme i gang med dit nye strikkeprojekt.

Blandt vores udvalg af strikkeopskrifter finder du opskrifter fra mange store brands. Vi har et kæmpe udvalg af gratis opskrifter fra DROPS, og her finder du alt fra opskrifter på tøj, sjaler og hårelastikker til legetøj, tæpper og karklude. Hos os kan du købe alle DROPS-garner og på den måde hurtigt komme i gang med din nye opskrift fra DROPS.

Vi har også mange populære opskrifter fra Mayflower, Du Store Alpakka og Dale Garn, og vi udbyder ligeså de garner, du skal bruge til den pågældende opskrift. Hvis du er glad for at strikke babytøj, bør du tjekke vores opskrifter fra Go Handmade ud. Her finder du de sødeste og fineste strikkeopskrifter til baby. Vi har selvfølgelig også mange flere opskrifter fra andre kendte brands, herunder Manos del Uruguay, Järbo, Istex, Onion og Hjertegarn.

De sødeste strikkeopskrifter til baby

Er der en lille ny på vej i familien eller vennekredsen? Og mangler du den perfekte barsels- eller dåbsgave til mor og baby? Så falder hjemmestrik altid i rigtig god jord.

Her på siden kan du finde en lang række flotte og gratis opskrifter til baby. I udvalget finder du både smukke babytæpper, vanter, huer, sokker og sko. Derudover finder du det fineste tøj, herunder blandt andet kjoler, cardigans, sparkedragter, bukser, pyntekraver og søde babysæt. Lige meget om den baby, du strikker til, er en sommer- eller vinterbaby, vil du i udvalget finde præcis det babytøj, der passer til årstiden.

Hvis du ikke har én bestemt idé til, hvad du gerne vil strikke, kan du med garanti finde inspiration blandt vores flotte babyopskrifter. Én ting er i hvert fald sikker: de mange gratis babyopskrifter er slet ikke til at stå for!

Opskrifter til dame - et hav af muligheder

Det er ikke løgn, når vi siger, at vi har et kæmpestort udvalg af gratis strikkeopskrifter til dame. For det har vi virkelig. Mulighederne for damestrik er rigtig mange: toppe, bluser, jakker, sweatre, cardigans, veste/slipovers og så videre.

Hvis du vil i gang med at strikke noget flot, blødt og lunt til dig selv eller én, du holder af, så er du kommet til den helt rette side. Du kan nemlig her finde inspiration til dit næste damestrik og undersøge, hvilken opskrift der passer til dig og din stil.

Vi har både strikkeopskrifter, der er perfekte til sommerbrug, for eksempel sommerbluser, toppe og shorts. Derudover har vi opskrifter til efterårs- og vinterbrug. Her finder du blandt andet varme sweatre, halstørklæder, vanter, huer og pandebånd. Vi har også en lang række strikkeopskrifter på poncho og sjal, og her kan du vælge mellem forskellige størrelser, farver og strikketeknikker. Under vores dameopskrifter kan du også finde mange flotte opskrifter på strikkede strømper og tøfler, samt på fine hårelastikker.

Smukt og hjemmestrikket interiør

Er du nybegynder inden for strikkeverdenen, er det perfekte begynderprojekt helt klart strikkede klude. Her kan du øve dig i forskellige teknikker og rent faktisk producere noget brugbart samtidig.

Hjemmestrikket interiør er virkelig blevet populært. Derfor tilbyder vi dig også et hav af gratis interiøropskrifter på blandt andet tæpper, håndklæder, grydelapper, siddeunderlag, pudebetræk og selvfølgelig karklude og vaskeklude. Både nybegyndere og garvede strikkere kan give sig i kast med at strikke interiør. Blandt opskrifterne er der nemlig både opskrifter, der er nemme og overkommelige, samt opskrifter der kræver lidt øvelse og forskellige strikketeknikker.

Med strikket interiør kan du sætte dit eget personlige præg på indretningen, eller du kan glæde en ven eller veninde med en flot gave. Du får også mulighed for at lege med lige netop de garnfarver, du elsker allermest, og derved sætte kulør på hverdagen.

Mangler du en opskrift til en bestemt højtid?

Så er du også kommet til det helt rette sted. Vi har nemlig strikkeopskrifter, som er perfekt egnede til specielle højtider, herunder påske, halloween og jul. Med disse opskrifter kan du komme i gang med flot dekoration og pynt til den højtid, du går i møde, eller glæde dine nærmeste med fine gaver.

I udvalget finder du både strikkede julesweatre, flotte grydelapper, nissehuer, sokker og forskellige former for pynt til for eksempel borddækning.

Vi tilbyder også mange flotte hækleopskrifter til højtider og mærkedage. Dem kan du se lige her.

Find garnet og pindene til dit strikkeprojekt her

Når du har fundet en opskrift, du vil begynde at strikke, fremgår det af opskriften, hvilket garn der er blevet brugt. Garnet kan du nemt finde på vores hjemmeside. Vi tilbyder både kvaliteter af uld, bomuld, mohair, merino og meget mere. Her kan du se alle vores garntyper.

Hos YarnLiving finder du også et stort udvalg af strikkepinde. Så om du skal bruge rundpinde, jumperpinde eller strømpepinde til dit næste strikkeprojekt, så vil du med sikkerhed finde dem hos os. Alle vores pinde er af god kvalitet, og vi har pinde i forskellige materialer, tykkelser og længder. Der er altså noget for enhver smag og ethvert strikkebehov.

Når du har fundet det rette garn og de rette pinde, kan du hurtigt gå i gang med strikkeriet. Alle vores strikkeopskrifter her på siden er nemlig gratis og online og kan downloades direkte. Du klikker blot på den valgte opskrift og trykker på det store blå link for at downloade opskriften gratis.