Hækleopskrift pude

Mangler du også en pude til at placere i sofaen, som pynt i sengen eller måske til den lille? Ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos YarnLiving har vi et stort udvalg af gratis hækleopskrifter til puder, som kan gå til alskens formål; en sofapude til stuen, en sjov og anderledes pude til børneværelset eller måske en fin pyntepude til sengen.

Find alle vore opskrifter på hæklede puder her.

Når man skal i gang med at hækle en pude, så er det vigtigt at tage stilling til, hvilken type pude du ønsker. Ønsker du en neutral pude, som skal falde i ét med sofaen, eller ønsker du en pude med masser af spræl i form af mønster og farver? Vi har helt sikkert både opskriften og garnet til dit behov.

Se vores store udvalg af garner her.

Puder er utroligt hyggelige og belejlige at have nær sig - især når man skal i gang med sit hækleprojekt, så er det godt med lidt støtte til ryggen. Se vores store udvalg af gratis hækleopskrifter her.

Når du skal i gang med at hækle en pude, så skal du bruge ganske få remedier. En hæklenål, garn til puden samt fyld. Netop fyldet kan både være fyldevat, som du kan købe her, men du kan faktisk også sagtens komme en pude ind i det hæklede betræk. På den måde kan du give gamle puder helt nyt liv, eller tilføje lidt farve til din hverdag med et hæklet betræk.

Du kan desuden matche din pude med dit tæppe. Brug de samme farver eller mønstre for at opnå en flot, sammenhængende effekt i dit hjem. Du kan læse mere om hæklede tæpper her, mens du kan få mere viden om strikkede tæpper her. Et sæt med en pude og tæppe er desuden en overdådig gave til det unge menneske, som for nyligt er flyttet hjemmefra. Her kan det fine sæt give hjemmet et hint af personlighed og hygge.

Man kan også vælge en kombinere en hæklet pude med en strikket for at opnå en fed effekt som her. Her giver den flotte struktureffekt fra den hæklede pude sammen med den lækre kombination af farver fra den strikkede pude et retro look. Puderne kan matches i farverne for at opnå en mere rolig effekt.

Find opskriften på den hæklede strukturpude her.

En pude til børneværelset kan også være et sjovt projekt. Puderne kan personliggøres, så de passer lige til dét barn, som pude skal gives til. Hækl puden i et slidstærkt garn som bomuld, og så ender du ud med en pude, som kan bruges i årevis og endda generationer. Her er bomuldsgarnet godt, da det både er yderst slidstærkt, men det kan samtidig også tåle vask på høje temperaturer, så puden kan blive ordentligt ren efter brug.

Se hele vores udvalg af bomuldsgarn her

Vi håber, at du nu føler dig inspireret til at gå i gang med din helt egen hæklede pude :-)