Ístex

Ístex er en islandsk garnproducent, der leverer kvalitetsgarner af 100% islandsk uld. Med vores Ístex-garner, som du ser herunder, kan du skabe flotte og lune kreationer såsom islandske sweatre, sjaler, huer og vanter.

Islandsk uld har de egenskaber at være på isolerende og vandafvisende. Projekter strikket eller hæklet i Ístex-garn vil derfor både føles varme og være vandafvisende og åndbare.

Vælg mellem flere Ístex-kvaliteter. Ístex Léttlopi findes i mange smukke farver og giver tøj, der er skønt at bære både indenfor og udenfor. Projekter strikket eller hæklet i Ístex Álafoss Lopi vil føles lette og luftige, mens de samtidig holder godt på varmen. Vores 1-trådede garn Ístex Einband kan med fordel kombineres med Léttlopi eller Álafoss Lopi.

Se vores flotte opskrifter fra Ístex her.

3 anmeldelser
2 anmeldelser
24,95 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving