Hama perler

Lad din kreativitet blomstre med Hama Perler og perleplader!

Skab flotte figurer og mønstre med perlerne, der fås i tre forskellige størrelser. Her kan du nemlig både finde Mini, Midi, Maxi perler og tilbehør dertil.

Perfekt til både børn og voksne, og en sjov aktivitet for alle kreative sjæle.

0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Skab motiver ud fra din fantasi

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til leg med perler og perleplader fra Hama. Her kan du, og dem du har kær, skabe store motiver, der kan sættes i glas og ramme eller i kan lave små dekorative genstande til højtiderne som julemænd og påskeæg.

Faktisk er Hama perler ekstrasjove at finde frem i højtiderne, da man kan samle hele familien om bordet. Prøv at se, hvem der kan skabe det mest kreative julemotiv eller dyst i at lægge flotte mønstre i påskeæggene. Her på siden tilbyder vi både store, neutrale perlepladekanvas eller perleplader formet som prinsesser, hunde, julemænd og meget andet i forskellige størrelser. Så lige meget, om du er til firkantede plader, der kan sættes sammen eller nogle, der hjælper fantasien lidt på vej, så har vi det rette for dig.

Hvad skal du bruge?

Hvis du ikke i forvejen har nogle Hama-produkter derhjemme, så kan du alligevel komme lynhurtigt i gang. Det kræver nemlig ikke det helt store arsenal for at komme i gang med at lave perleplader. Og hvis hobbyen her fanger dig, så er det også utroligt let at udvide med flere forskellige typer perler og perleplader.

Vi vil anbefale, at du overvejer en boks med blandede perler og perleplader. Tag eksempelvis et kig på vores store opbevaringsboks fyldt med både forskelligartede plader og massevis af perler. Så er du nemlig helt klar til at komme i gang. Find opbevaringsboksen med 12.000 perler her.

Er du mere til at starte forsigtigt ud? Så har vi også mindre pakker til små priser, hvor du eller dit barn har mulighed for at prøve leg med perler og perleplader af. Til dig har vi samlet en hel kategori med inspiration til Hama, hvor pakken hjælper dig eller dit barn godt i gang med projektet. Her er der allerede perler og plader klar til projektet. Find vores Hama ideer her.

Organiser dine perler

Mange forældre kender helt sikkert til udfordringen ved, at de små perler hurtigt ligger ud over det meste af bordet og gulvet, når der leges med perler. Det er ikke kun smertefuldt at træde på, men perlerne kan også være svære at opstøve og få pakket væk. Men bare rolig, vi har en god løsning til dig.

Vi har et kæmpe udvalg af opbevaringsbokse i vores sortiment, som gør sig særligt godt til at sortere perlerne i. Så kan du ikke kun holde farverne flot adskilt, men perlerne er også langt nemmere at tage frem og rydde væk, når legen med perleplader skal foregå.

Vores store sortiment af opbevaringsbokse dækker både over de helt små med tre til fire rum eller større bokse med flere etager og mange rum. På den måde er du altså helt sikker på at kunne finde en boks, der passer til dine behov. Se hele vores sortiment af opbevaringsbokse her. Vi har desuden også bokse, der egner sig specifikt til Hamas perler. Find Hama opbevaring her.

Hama hos YarnLiving

Her hos YarnLiving vil vi gerne gøre det nemt for dig at omfavne din kreative side ved at tilbyde et stort udvalg af hobbyartikler. Det gælder også for Hama, hvor vi har både Maxi-, Midi-, og Miniperler samt dertilhørende perleplader. På den måde kan du dykke ned i det kæmpe udvalg og finde netop det, der passer til dig.

Held og lykke med dit Hama-projekt :-)