Hækleopskrift net

Er du også på udkig efter det helt rigtige net til dig selv? Eller måske du leder efter det net, som passer perfekt til din veninde? Lige meget, hvilken type hæklet net, som du søger, så kan vi næsten garantere, at du kan finde det rigtige blandt vores store udvalg af hæklede net. Her har vi samlet en række opskrifter, tips til garn og tricks til at opnå det perfekt net til dig.

Se vores store udvalg af gratis opskrifter på hæklede net her.

 

Hæklede net kan bruges til et væld af forskellige formål, og derfor kan de også se vidt forskellige ud. Nogle er mindre og er perfekt som frugtnet til barnet eller når der skal handles ind. Andre net er større og tykkere, så de kan bære den tunge vægt af nyindkøbte varer. Andre igen er lavet til hverdagsbrug - som en stor taske. Der er altså mange forskellige muligheder, når det kommer til hæklede net.

En af de mest populære formål med hæklede net er strandnet. Strandnet er oftest lavet med store luftmaskebuer, så nettet i sig selv ikke vejer meget, men kan indeholde mange håndklæder og andre strandremedier. Strandnettet er også meget smart, fordi de fylder ganske lidt uden indhold.

Herunder har vi samlet en række strandnet. Klik på billedet for at komme direkte til opskriften.

 

Hvis du derimod ønsker et net, som skal bruges til shopping, så er det et mere tæt net, du skal gå efter. Shoppingnet skal helst være tætte, så de små varer ikke slipper ud gennem hullerne på vej hjem. Desuden gør tætheden også, at maskerne understøtter hinanden bedre, så nettet ikke giver efter for vægten. Til shoppingnet anbefaler vi altid at bruge to tråde 8/4 bomuld, 2 tråde hør/bomuldsgarn eller 1 tråd 8/8 bomuld. Det er nemlig nogle af de stærkeste garner på markedet.

Gå på opdagelse i vores bomuldsgarn her

Læs mere om hørgarn her.

Bomuldgarn er et yderst oplagt valg af garn, når det kommer til hæklede net. Bomuldgarn er nemlig yderst slidstærkt og fordelene ved at hæklei bomuld er, at det er nemt at arbejde med, kommer i et utal af smukke farver, og at det kan vaskes i maskine. Tilmed er bomuld en af vores billigste garnkvaliteter, og ofte skal du kun bruge et nøgle for at strikke en hel klud.

Bomuldsgarn - se hele udvalget her.

Flere af vores bomuldsgarner kan maskinvaskes på 60 grader. Dette er en klar fordel, fordi bakterierne på nettet dør af den høje varme. Når du finder et bomuldsgarn her på siden, fremgår en vaskevejledning til garnet. Vi har en lang række bomuldsgarner, som kan vaskes ved netop 60 grader, og heriblandt finder du vores to meget populære garner Mayflower Junior Cotton 8/4 og DROPS Paris. Begge kvaliteter kommer i mange smukke farver.

Det kan desuden også give nettet en rigtig flot effekt, hvis du hækler det i et af vores garner med farveskift. Her opnår du en helt unik effekt af det farveskiftende garn, da det virkelig kommer til sin ret i et hæklet net.

Se vores store udvalg af garner med farveskift her.

Vi håber, at du nu føler dig klar til at gå i gang med dit eget hæklede net.

Rigtig god fornøjelse :-)