Hæklenåle

Hos YarnLiving har vi et væld af hæklenåle i alle mulige forskellige farver og former. Uanset om du er en rutineret hækler eller blot har et ønske om at lære det, vil vi have hæklenåle til netop dit projekt. Kvaliteten af hæklenålene er gode, og du vil hurtigt mærke, hvordan hæklenålene gør hæklearbejdet nemmere.

Her på siden finder du hæklenåle helt ned til 0,75 mm og op til 20 mm. De mindre hæklenåle giver ikke så stor bevægelsesfrihed, men du vil virkelig mærke, hvordan dit håndled skånes under hæklingen. De store hæklenåle muliggør mange masker på én gang, hvilket er ideelt til mønstre i hæklingen såsom boblemasker. Du skal derfor overveje dine behov for det enkelte projekt, når du vælger størrelsen af hæklenålene.

0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-20%
Pris fra
18,36 DKK
22,95 DKK
Du sparer: 4,59 DKK
Tilbud udløber 21/07/2024
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-10%
Pris fra
63,00 DKK
70,00 DKK
Du sparer: 7,00 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-15%
18,70 DKK
22,00 DKK
Du sparer: 3,30 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
79,00 DKK
0 anmeldelser
-40%
119,00 DKK
199,00 DKK
Du sparer: 80,00 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Hæklenåle i forskelligt materiale

Vi tilbyder hæklenåle i forskellige former for materiale. Dette giver dig god valgfrihed til at vælge præcis den type hæklenål, der bedst falder i din smag. Vælg mellem plastik, bambus eller genbrugt plastik alt efter behov. Hvad end du vælger, vil hæklenålene være uundværlige i dit næste hækleprojekt.

Med hæklenåle af bambus vil du mærke, hvordan materialet er blødt og let at arbejde med. Derudover er træmaterialer lydløse at arbejde med, hvilket mange finder fordelagtigt. Er den traditionelle kliklyd derimod et must for dig, skal du vælge hæklenåle af plastik eller genbrugt plastik. Der er altså tale om en smagssag, og du kan med fordel afprøve forskellige materialer for at finde det mest passende til din hæklestil.

Hæklenålesæt – så mangler du ikke noget

Er du en garvet hækler, vil det uden tvivl være en god idé at købe et af vores mange hæklenålesæt. Her får du hæklenåle i mange forskellige størrelser, sådan du er klar til ethvert hækleprojekt. Få alt fra 3 hæklenålsstørrelser til 12 størrelser i ét sæt, og lad hækleriet begynde.

For at skabe de bedste forudsætninger for arbejdet gælder det om at have et godt arbejdslys. Døjer du ofte med at finde den rette belysning til dit projekt, anbefaler vi, at du køber et hæklenålesæt med lys. Her får du altså ikke bare mange forskellige hæklenålsstørrelser at vælge imellem, men du får også behagelig og optimal belysning til arbejdet.

Tunesiske hæklenåle til skønne projekter

Har du endnu ikke kastet dig over tunesisk hækling, er det ved at være tid til at prøve det. I tunesisk hækling kombineres en almindelig hæklenål med en strikkepind. Her er den karakteristiske krog fra hæklenålen bevaret, samtidig med den sammensættes med strikkepindens velkendte længde.

Med den lange, tunesiske hæklenål får du virkelig mulighed for at have plads til masser af masker. Du arbejder altså ikke kun med en enkelt maske, men flere. Derudover kan du eksperimentere med varierende teknikker og stile, hvilket giver et unikt og personligt resultat. Heldigvis behøver du ikke at mestre alle teknikker inden for hækling og strikning – og dette gør tunesiske hæklenåle særdeles brugbare.

Ergonomiske hæklenåle der ligger godt i hånden

Hækler du meget, anbefaler vi, at du køber ergonomiske hæklenåle af god kvalitet. Ergonomiske hæklenåle er netop designet til at ligge komfortabelt i hånden. Dette sker gennem det buede hoved og specialformede skaft, som altså adskiller ergonomiske hæklenåle fra almindelige hæklenåle.

Generes du af seneskedehindebetændelse eller gigt, er det især en god idé at vælge ergonomiske hæklenåle. Her skånes dine håndled og hænder – men du behøver hverken lide af seneskedehindebetændelse eller gigt for at få glæde af pindene. Derudover vil du mærke, hvordan de ergonomiske hæklenåle gør dit hæklearbejde hurtigere.

Skal jeg vælge rundt eller fladt skaft?

Der findes mange forskellige typer af hæklenåle på markedet, og derfor kan det være svært at vælge. Især i forhold til valg af skaft er der mange ting at tage stilling til. Vælger du et rundt skaft, vil du få et fleksibelt arbejdsflow, da der ikke er fastsat en bestemt plads til tommelfingeren. Dog kan runde skafter rulle, hvilket kan gøre dem sværere at styre.

Flade håndtag er ideelle for dig, som holder på hæklenålen ligesom en blyant. Her er der nemlig gjort plads til at hvile tommelfingeren på et fladt stykke. Holder du derimod hæklenålen ligesom en kniv, er et fladt håndtag ikke fordelagtig. Her er det i stedet det lidt runde og delvist flade håndtag, som passer bedst til arbejdsstillingen.

Hals og hoved på hæklenålen har også betydning

Når du ser på vores store udvalg af hæklenåle, vil du opleve, hvordan hæklenålene ikke har samme hovedstørrelse. Derudover kan hovedets form også variere – det kan enten være rundt eller spidst samt være kroget eller fordybet. Alle disse aspekter har betydning for formning af masker, og hvordan garnet bliver fanget af hæklenålen.

Hæklenålens krog fastsætter, hvor let det er at få godt fat i garnet. Oplever du ofte, at din hæklenål splitter garnet, er det en god idé at vælge en hæklenål med rundere hoved og mindre kroget hage.

Køb hæklenåle online og få dem hurtigt leveret

Når du handler hos YarnLiving, bliver det nærmest ikke nemmere at shoppe. Vælg dine ønskede hæklenåle her på siden og udforsk vores store sortiment af andre uundværlige gør-det-selv-produkter. Tilføj alle dine favoritprodukter til indkøbskurven og betal dem nemt og sikkert.

Så snart du har købt dine produkter, sørger vi for at sende dem til dig hurtigst muligt. Faktisk får du dine ting ekstremt hurtigt – med levering på blot én til to dage vil du lynhurtigt kunne komme videre med dit hækleprojekt. Køber du for mere end 499 kroner, giver vi fri fragt. Ved køb for mindre koster fragten kun fra 29 kroner.