Hækleopskrift taske

De fleste af os er dybt afhængige af en god taske i hverdagen, som kan indeholde de vigtigste remedier til hverdagen. Nogle foretrækker, at tasken kun indeholder en pung og nøgler, mens andre godt kan lide at være helgarderede med alverdens nødvendigheder. Heldigvis har vi her hos YarnLiving et stort udvalg af hæklede tasker i forskellige størrelser, så de går til ethvert formål

Se vores store udvalg af hæklede tasker her.

Når du skal i gang med at hækle din taske, så er det vigtigt at overveje, hvad du ønsker at bruge din taske til. Hvis tasken skal kunne holde til vind, vejr og skidt, så er det fornuftigt at overveje et garn, som kan tåle maskinvask og slid. Her er bomuld og hør begge oplagte valgmuligheder, da begge garner kan tåle megen slid. De kan desuden maskinvaskes på op til 60 grader i maskinen, så tasken kan blive helt ren og fin efter brug.

Bliv klogere på bomuldsgarn her

Hvis du derimod ønsker en taske med mere struktur og blødhed, så er garner som Cosy og Bóheme Velvet Dobbelt to rigtigt lækre valg til tasken. Garnerne har en flot og meget forskellig struktur, som gør sig godt på helt unikke tasker til flot aftenbrug. Begge garner har et flot spil i farverne og har desuden et meget stort farveudvalg.

Gå på opdagelse i Go Handmade smukke garner her

Til hæklede tasker foretrækker nogle at lave den ud fra en læderbund. Herved kan man få en fast og solid bund, hvorpå siderne på tasken bygges op fra. De bunde, som vi tilbyder her hos YarnLiving her allerede huller i kanten hele vejen rundt, så det er nemt og hurtigt at komme i gang med din hæklede taske. Bundene kan desuden også bruges til kurve, hvis man ønsker en ekstra stabilitet i bunden.

Se vores store udvalg af læderbunde til tasker og kurve her.

Læs mere om hæklede kurve her

Ud over de smukke læderbunde til tasken, så kan flere andre læderelementer også tilføjes til tasken. Vi tilbyder nemlig både hanke, remme, knapper og lignende, som nemt og sikkert kan syes på tasken for at give den et mere eksklusivt look. For at gøre det nemt for dig, har vi samlet al tilbehør til tasker i samme kategori, så du nemt og hurtigt kan bladre igennem de ting, som du ønsker at benytte til din hæklede taske.

Dyk ned i det store udvalg af tilbehør til tasker her

Vi håber, at du nu føler dig klar til at gå i gang med din egen hæklede taske.

Rigtig god fornøjelse :-)