Hama ideer

Mangler du inspiration til, hvad du kan lave med Hama perler og dertilhørende perleplader? Så har vi samlet en masse muligheder for at skabe sjove, anderledes og farverige resultater her på siden.

Her kan du finde alle vores inspirationspakker fra Hama, så du kan komme godt i gang med at lave store eventyr, unikke motiver til højtiderne eller måske noget helt tredje.

Find alle vores forskellige Hama perler her.

0 anmeldelser
Pris fra
34,95 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-25%
60,00 DKK
80,00 DKK
Du sparer: 20,00 DKK
0 anmeldelser
-10%
53,95 DKK
59,95 DKK
Du sparer: 6,00 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Hama inspiration

Nogle gange, så flyder kreativiteten og inspirationen gennem årene. Andre gange, så er den lidt sværere at finde frem. Og det er helt normalt.Derfor har vi sørget for at gøre det nemt for dig, der søger inspiration til Hama ved at samle det hele på én side. Her er der alle mulige sjove motiver, som man kan kaste sig over. Der er både motiver til de små Hama Mini perler samt Hama Midi perlerne.

Hvis du fortsat ikke kan finde nok inspiration på siden her, så er det en god idé at kigge på f.eks. Pinterest, Youtube eller Google efter gode mønstre at lægge perler efter. Det kan også være en sjov idé at sætte et motiv ind i en pixel app, og så lave perleplader efter mønstret.

Er du helt vild med detaljerede mønstre og har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Hama Mini perlerne? Så er du gået glip af det helt store kreative eventyr. Perlerne er nemlig halvt så store som de klassiske Hama Midi perler, og det betyder, at der er mulighed for at tilføje langt flere detaljer på dine mesterværker.

Se nærmere på hele vores kæmpestore sortiment af Hama Mini her.

Bogstaver

En af de sjove og lidt anderledes projekter med Hama perler er bogstaver. Stav til dit eget navn, dit barns eller giv alle rummene på institutionen et sjovt navn. Der er mange muligheder, når det kommer til at stave sig vej gennem livet.

Heldigvis behøver man ikke at opfinde den dybe tallerken for at kunne stave derudad med Hama Midi perler. Hama har nemlig sørget for at udvikle en stiftplade beregnet til alle bogstaverne, inklusiv Æ, Ø og Å. Så der er ikke nogen undskyldning for ikke at komme i gang med at stave derudad.

Find bogstavpladen her

Højtider

Der er intet som at samle hele familien til højtiderne. Heldigvis kan du også samle dem omkring perlepladerne. For lige meget, om det er jul, påske eller halloween, så har vi en perleplade, der kan hjælpe dig med dit projekt.

Find alle vores perleplader her

Mere end bare perleplader

Leder du efter en sjov og kreativ måde at udtrykke dig selv på? Så kan du også bruge Hama perler til meget andet end de klassiske perleplader! De små plastikperler kommer i et kæmpestort udvalg af farver og kan bruges til at skabe en bred vifte af designs og mønstre. Her er blot et par ideer til at komme i gang:

Lav en nøglering: Skab en sød og farverig nøglering ved at arrangere Hama-perler i et mønster efter eget valg og derefter stryge dem sammen til en robust og holdbar nøglering.

Design en coaster: Brug Hama-perler til at skabe en unik og iøjnefaldende coaster til dine drinks. Du skal blot arrangere perlerne i et cirkulært eller firkantet mønster, stryge dem sammen, og du har en funktionel og stilfuld coaster.

Skab et vægophæng: Kombiner forskellige farver og former af Hama-perler for at skabe et fantastisk vægophæng, der vil lyse ethvert rum op.

Lav smykker: Sæt Hama-perler sammen for at skabe et unikt armbånd, halskæde eller et par øreringe. Du kan endda blande og matche forskellige farver og former for at skabe et helt unikt stykke.

Byg en 3D-struktur: Tag dine Hama-perlekreationer til næste niveau ved at bruge dem til at bygge en tredimensionel struktur, såsom et miniaturehus, et sødt dyr eller endda en lillebitte bil.

Med Hama-perler er det kun din fantasi, der sætter grænser. Så vælg en pose perler og lad din kreativitet få frit løb. Hvem ved, måske opdager du bare en ny passion og slipper din indre kunstner løs!