Du Store Alpakka

Vil du strikke noget, som kan holde dig ekstra varm? Eller noget, som kan holde i mange år, fordi det ikke skal vaskes? Så skal du vælge garn fra Du Store Alpakka. Den store norske virksomhed er specialist inden for håndstrikkegarn lavet af alpakkafibre.

En alpaka er et sjældent, kamellignende dyr, som lever højt oppe i Andesfjeldene i Sydamerika, og hvis hår er et af verdens mest eksklusive fibre, hvilket blandt andet gør, at ulden er tre gange varmere end almindeligt uld.

Tøj lavet af disse fibre var meget populært blandt inkakongerne i Peru, og det siges, at alpakkatøj kun var for de udvalgte eller blev tildelt folk, som havde ydet noget ekstraordinært for landet. Du Store Alpakka leverer altså et bredt udvalg af garn i utrolig høj kvalitet.

Spar op til 30%
Materiale_227: 40% Alpaca / 40% Merinould / 20% Nylon
Pris fra
34,95 DKK
0 anmeldelser
Spar op til 30%
Materiale_227: 100% Fineste alpaca
Pris fra
44,95 DKK
0 anmeldelser
Spar op til 30%
Materiale_227: 40% Fineste alpaca / 40% Merinould / 20% Nylon
Pris fra
34,95 DKK
0 anmeldelser
Spar op til 32%
Materiale_227: 60% Fineste alpaca / 40% ren fin uld
Pris fra
36,95 DKK
0 anmeldelser
Spar op til 32%
Materiale_227: 50% Alpaca / 30% Merinould / 20% Donegal
Pris fra
36,95 DKK
0 anmeldelser
Spar op til 28%
Materiale_227: 70% Baby alpaca / 17% Akryl / 13% Polyamid
Pris fra
49,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 78% Suri-alpaca / 22% Nylon
Pris fra
37,95 DKK
0 anmeldelser
Spar op til 32%
Materiale_227: 50% Alpaca / 30% Merinould / 20% Donegal
Pris fra
36,95 DKK
0 anmeldelser

Bredt kvalitets- og farveudvalg

Hos YarnLiving finder du dette luksusalpakkagarn fra Du Store Alpakka i mange forskellige kvaliteter og farver. Som du kan se i udvalget nedenfor, kan du eksempelvis vælge mellem 100% alpakka, babyalpakka og silke- samt suri-alpakka, og alle disse typer fås i alverdens forskellige farver. Desuden kan du vælge garn med glimmer i, nemlig den såkaldte Du Store Alpakka Bling Effektgarn, og på den måde kan du altså sætte lidt mere bling på hverdagen ved eksempelvis at bruge garnet som en detalje på en kant. Du Store Alpakka leverer altså både garn af ren alpaka, men også blandingsgarn i et væld af forskellige farver, så der er noget til ethvert projekt samt til enhver smag.

Få tøj, som holder i mange år

Tøj lavet af alpakka behøves ikke at vaskes, for idet garnet indeholder meget svovl, kan det ved luftning nemlig rense sig selv. Tøjet bliver altså ikke slidt i vask og kan derfor holde i mange år. Derudover har gigtpatienter og andre med dårlige led stor glæde af netop alpaka, som desuden ikke indeholder uldfedt, eller lanolin, som nogle mennesker er allergisk overfor.
Klikker du ind på de forskellige garntyper, vil du få yderligere information om de forskellige kvaliteter, samt hvilke strikkepinde som er gavnlige at bruge. Derudover kan du også se det nøjagtige farveudvalg og finde rigtig god inspiration til, hvad de forskellige typer kan bruges til, samt hvordan de forskellige kvaliteter kan kombineres. Én ting er stensikkert: alpakkagarn produceret af Du Store Alpakka er noget af det blødeste materiale, du kan få!

Sikker handel, som støtter en god sag

Hver gang du køber garn fra Du Store Alpakka, støtter du automatisk Mirasolskolen i Peru og er derved med til at give skolegang til de fattige børn i Andesfjeldene. YarnLiving sikrer dig en god og nem handel, hvor du som regel vil modtage din pakke dagen efter bestilling, dog højst 2 dage efter. For at gøre det endnu lettere for dig, kan du betale med MobilePay, så du er fri for at taste dine oplysninger ind på computeren. Bliv opdateret på YarnLivings nyheder ved at følge os på Facebook eller tilmelde dig vores nyhedsbrev. Se det store udvalg af luksusgarn, når det passer dig, bestil, og få det leveret til din dør næste dag!