Stofgarn

Stofgarn kan bruges til mange forskellige ting, både kraftig strik og hækling. Så hvis du er på udkig efter en garntype, der er yderst fleksibel, er du kommet til det helt rette sted. Du vil altid få en utrolig god struktur, ligegyldigt hvilket projekt du er i gang med. Stofgarn er meget robust, og derfor skal du også have fingrene i store strikkepinde og hæklenåle for at opnå det bedste resultat.

Stofgarn kan virke en smule hårdt at arbejde med, men du vil hurtigt opleve, at de mange fantastiske ting, du kan kreere med stofgarn, er hele ”besværet” værd. Ikke nok med at du kan lave beklædningsgenstande i denne garntype, så er den også ideel at lave boliginteriør i; hjemmelavede puffer, kurve, tæpper, pudebetræk og meget, meget mere. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre.

Spar op til 40%
Materiale_227: 70% Genanvendt bomuld / 25% Polyester / 5% Andre genanvendte materialer
Pris fra
29,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 90% Bomuld / 10% Polyester
Pris fra
39,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 80 % Bomuld / 15 % Polyester / 5 % Genbrugsmateriale
Pris fra
37,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 100% Genanvendt tekstilgarn
Pris fra
98,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 80% Bomuld / 20% Andre fibre
Pris fra
98,00 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 100% Genanvendt tekstilgarn
Pris fra
38,95 DKK
0 anmeldelser
Pris fra
139,00 DKK
0 anmeldelser

Stofgarn er det oplagte valg

Rigtig mange danskere vælger fortsat at strikke og hækle i stofgarn, og hos Yarnliving forstår vi dem godt! Stofgarn er nemlig meget ideelt til robuste projekter såsom boliginteriør, hvor den personlige kreativitet kan få lov at udfolde sig. Det kan dog være en udfordring at arbejde i denne garntype, da det er en smule tungt, men til gengæld er det et utroligt flot og holdbart materiale. Hvis du mangler gaveidéer til både fødselsdag og jul, er det bare at komme i gang med at strikke eller hækle unikke hjemmelavede ting og sager til dem du holder af. De vil med garanti elske en personlig gave!

Find inspiration hos os

Hvis du er i tvivl om, hvad der skal kreeres i det fantastiske stofgarn, så frygt ej, for på vores side kan du boltre dig i massevis af forskellige og gratis opskrifter. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at komme i gang. Og husk, det er ikke kun boliginteriør, stofgarn er ideelt at anvende til, men i den grad også en lang række forskellige beklædningsgenstande, hvor du kan få et unikt og råt look. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan lave med det rette stofgarn. Når du ydermere klikker på dét stofgarn, du gerne vil købe, vil du kunne læse mere om produktets kvalitet, og hvilke pinde vi anbefaler, du skal anvende. Så bliver det ikke nemmere!

Tryg og sikker bestilling

Når du bestiller dine produkter hos os, kan du være 100% sikker på, at vi behandler dine oplysninger på en sikker og tryg måde. Vi var i 2016 nomineret til Danmarks Dejligste Garnbutik blandt andet fordi, du altid er sikret en god shoppingoplevelse hos os. Du kan også altid være sikker på, at have dine bestilte varer i hænderne inden for 1-2 hverdage. Du behøver altså ikke vente i evigheder, før du kan komme i gang med dit næste store strikkeprojekt. Du slipper endda også for at bevæge dig ud af hoveddøren, for du kan ved blot få klik have dine nye varer på vej til dig. Du sparer altså både tid og penge ved at handle hos os.