Hækleopskrift påskepynt

Mulighederne er mange, når det kommer til hjemmehæklet påskepynt: Påskeæg, påskeharer, påskekylling og en masse variationer af de smukke gule og grønne farver som kendetegner påsketiden. Påsken er muligheden for at invitere forårets lyse farver indenfor og bringe påskens højtid ind. Her hos YarnLiving kan du finde et store udvalg af hækleopskrifter, som er helt perfekt til påskens hygge.

Se vores store udvalg af opskrifter til påske her

Når den første fuldmåne efter forårsjævndøgn har optrådt, så falder påsken søndagen efter. Der er altså ikke en fast dato som juleaften, men påsken falder altid mellem d. 22. marts og d. 24. april. Her fejres påsken i minde om Jesu korsfæstelse og for at fejre hans genopstandelse. Påsken er altså ikke kun for at lukke op for forårets komme men også en vigtig, kristen højtid.

Ligesom ved julepynt, så er der også en lang række stilarter inden for påskepynt. Der er f.eks. den mere traditionelle i de kraftige gule farver og den nordiske i mere afdæmpede farver. Mulighederne er altså uendelige, når det kommer til at finde den helt rigtige påskepynt til dig.

Hæklet påskepynt er desuden også et nemt og overskueligt projekt at gå i gang med. Om det er æg til ophæng, små harer til at pynte i vinduskarmen eller grydelapper i de rette farver, så er det hurtige og små projekter. Derfor gør det altså ikke noget at være lidt sent ude. Hvis du vælger dine projekter med omhu, så er der rigelig mulighed for at nå at pynte sit hjem op i de traditionelle påskefarver.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af garn til dit hæklede pynt

En yndet madvare at indtage til påske er naturligvis æg. Er du også træt af kolde æg til morgenmad, når alle endelig har ramt morgenbordet påskemorgen? Ja, så er æggevarmere svar på din bekymring. De fine, dekorative æggevarmere er desuden også perfekte til at pynte påskebordet. De sjove og anderledes æggevarmere kan sætte et smil på læben fra morgenstunden af og bringe endnu mere glæde til den hyggelige påsketid.

Se de mange søde opskrifter ved at klikke på billedet.

Påsken er en strålende anledning til at gå i det kreative hjørne og pynte op med hjemmelavet pynt. Hvis du ønsker at kaste dig ud i pynt i f.eks. karton og fjer, så har vi heldigvis også et stort udvalg hertil. Her kan du blive inspireret til alskens hjemmelavet påskepynt, om du er til malin, klippe og klistre eller perleplader.

Se vores store udvalg af tilbehør til påske her 

Hvis ønsker at gå mere i dybden med, hvad nordisk påskepynt er, så kan vi også tilbyde en bog fyldt med smukke opskrifter på nordisk påskepynt. Bogen giver dig inspiration til at pynte dit hjem med skønne påskeopskrifter samt gode tips og tricks. Bogen er altså både til den nye hækler, men kan bestemt også udfordre den øvede hækleopskrifter med sit store udvalg.

Find bogen her.

Hvis du vil se mere på vores hæklede påskeæg, så læs mere ved at klikke på linket under artiklen her. Her kan du læse mere om de forskellige garner, og hvilket garn, der er anbefalet til den fine pynt.

Vi håber, at du nu er klar til at gå i gang med din hjemmehæklede julepynt.

Rigtig god fornøjelse :-)