Strikkeopskrifter

Er du en rutineret strikker, eller er du nybegynder inden for strikkeverdenen? Det betyder ingenting, for ligegyldigt hvilket niveau du er på, og hvilket behov du har for dit næste strikkeprojekt, så kan du hos YarnLiving finde alt det, du skal bruge.

Se alle vores gratis strikkeopskrifter her.

Hos os kan du gå på opdagelse i et hav af gratis strikkeopskrifter. Er du på udkig efter opskrifter på strikket tøj, så har vi både opskrifter til baby, barn, dame og herre. Vi tilbyder også en lang række opskrifter på interiør, legetøj, tasker og strik til kæledyr. Du vil dermed med garanti kunne finde opskriften, der passer netop til dig, her hos os.

 

Vi tilbyder en lang række opskrifter fra populære brands. I udvalget finder du således både opskrifter fra Dale Garn, Mayflower, Du Store Alpakka, Hjertegarn og Go Handmade - blot for at nævne nogle.

Hvis du har en forkærlighed for ét garnbrand eller en bestemt garnkvalitet, så kan du altså nemt finde en opskrift fra netop dette brand, hvor du kan få lov til at strikke med dit yndlingsgarn.

Vi er især stolte over at have et kæmpe udvalg af opskrifter fra DROPS. Blandt disse opskrifter finder du alt fra opskrifter på tøj til børn og voksne, sjaler og tæpper til legetøj, pynt og tasker. Hos YarnLiving kan du købe alle garner fra DROPS og på den måde hurtigt komme i gang med din nye strikkeopskrift fra DROPS.

Her finder du alle vores opskrifter fra DROPS.

Vi har et kæmpe udvalg af gratis strikkeopskrifter til dame. Her kan du nemt finde inspiration til dit nye projekt. Hvis du allerede har en idé om, hvad du gerne vil strikke, så har vi gjort søgningen ganske enkel for dig. Du kan nemlig vælge blot at udforske vores opskrifter på for eksempel bluser, cardigans, sweatre eller veste til dame.

Udvalget er stort og mulighederne mange. Det er blot om at gå på opdagelse i de mange flotte opskrifter. Der vil både være noget for nybegyndere, herunder huer, halstørklæder og hårelastikker, og noget for den mere garvede strikker, som for eksempel en strikket sweater eller jakke med mønster.

Strikkeopskrifter til dame - se her.

Er du vild med at strikke tøj, tæpper eller lignende til de yngste i familien? Så bør du tjekke vores mange søde opskrifter til baby og barn ud. Her kan du gå i gang med en skøn barselsgave til mor og baby i form af et strikket tæppe, en sparkedragt eller et fint babysæt. Du kan også give dig i kast med at strikke børnetøj som for eksempel kjoler, bluser, cardigans, nederdele eller tøfler.

I vores udvalg kan du nemt finde inspiration til, hvad du næste gang vil strikke til en baby eller et barn. Én ting er i hvert fald sikker: de mange gratis opskrifter er svære at stå for!

Gå på opdagelse i vores strikkeopskrifter til baby her.
Her finder du vores strikkeopskrifter til barn.

Vi tilføjer løbende flere gratis opskrifter til hjemmesiden. Disse er nøje udvalgt, så de passer til årstid, sæson og tidens trends. Du kan altid holde dig opdateret om vores nyeste opskrifter og det, der trender inden for strikkeverdenen, ved at sortere efter “Nyheder”, når du går på opdagelse i opskrifterne.

Vi har selvfølgelig også en række opskrifter, der aldrig går af mode og som bliver ved med at være populære. Nogle af dem har vi samlet herunder. Ved at klikke på billederne kommer du direkte til den gratis opskrift.

   

Se vores allernyeste strikkeopskrifter her.

Vil du forkæle dig selv, eller er du på udkig efter den perfekte værts- eller værtindegave til én, der elsker at strikke? Så kunne et rigtig godt bud være at give en af vores skønne bøger med strikkeopskrifter. Vælg for eksempel en bog med opskrifter på baby- og børnetøj, en bog med forskellige sweatre og sjaler, eller forelsk dig i bøgerne med strikketeknikker, du ikke kendte til i forvejen.

Er du også glad for at hækle? Så tilbyder vi selvfølgelig også et stort udvalg af gratis opskrifter til hæklere. I dette udvalg finder du således hækleopskrifter til baby, barn og voksen, samt flotte opskrifter på interiør, tæpper og legetøjsdyr.

Her finder du alle vores hækleopskrifter.

Rigtig god fornøjelse med din nye strikkeopskrift :-)