Silk Clay

Lad kreativiteten få frit spil med modelleringsmassen fra Silk Clay. Børnene er vilde med det, det støtter udviklingen af både kreativitet og finmotorik og modelleringsvoksen kan bruges igen og igen. Så saml familien til flere timers sjov med Silk Clay.

Find alle vores forskellige lertyper her.

Vores forskellige typer Silk Clay fås både i mindre pakker med seks forskellige farver eller som et lækkert gavesæt. Alle pakkerne indbyder til mange timers sjov, hvor kun fantasien sætter grænser. Så se nærmere på dette kreative legetøj og glæd hele familien med det flotte modelleringsler.

0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Hvad er Silk Clay?

Silk Clay er en populær type modelleringsvoks, der tilbyder en unik og alsidig oplevelse, når der skabes med det. Det er et letvægtsmateriale, som er både blødt og bøjeligt samt nemt at arbejde med, hvilket gør det velegnet til kreative sjæle i alle aldre, inklusive børn.

Silk Clay har en glat og silkeagtig tekstur, deraf navnet. Den er let og føles blød at røre ved, hvilket gør den behagelig at håndtere og forme. Leret klistrer ikke, hvilket betyder, at det ikke efterlader rester af ler på dine hænder eller på arbejdsfladen. Leren kan altså formes til et væld af forskellige elementer uden at den smitter af på sine omgivelser.

Samtidig er Silk Clay også et lufttørrende ler, hvilket betyder, at det ikke kræver bagning eller brænding i en ovn for at hærde. Når du er færdig med din kreation, skal du blot lade den lufttørre ved stuetemperatur. Tørretiden varierer afhængigt af tykkelsen og størrelsen på dit projekt. Det er altså en supernem ler at arbejde med, fordi den er selvhærdende.

Vores Silk Clay fås i en bred vifte af levende og iøjnefaldende farver. Fra dristige halloween nuancer til metalliske nuancer og pasteller. Vi har sørget for at dele leren op i pakker alt efter sæson, så du f.eks. kan få Silk Clay til juleprojekter, påske eller noget helt tredje. De livlige farver gør den perfekt til at skabe farverige skulpturer, dekorationer og tilbehør. Silk Clay er også let at blande, så du kan skabe dine helt egne farve. Ved at blande forskellige farver sammen kan du skabe uendelige muligheder og tilføje dybde og dimension til de mange projekter.

Silk Clay er et fantastisk medium for både begyndere og erfarne håndværkere. Dens brugervenlighed, livlige farver og alsidighed gør den velegnet til en lang række kreative projekter. Uanset om du laver små skulpturer, smykker eller dekorative genstande, tilbyder Silk Clay uendelige muligheder for at skabe et kunstnerisk udtryk. Lad din fantasi få frit løb og udforsk den taktile og farverige verden med Silk Clay!

Flere timers leg med familien

Silk Clay kan samle hele familien omkring legen med leren. Det skyldes, at det kreative legetøj fungerer eminent fra hele familien, hvor man kan skabe alt fra legemad, sjove figurer og nøgleringe til smykker og perler. Mulighederne er altså utroligt mange med det alsidige ler.

Silk Clay kan også bruges sammen med vores Foam Clay, der har en lidt anden tekstur men samtidig har mange af de samme egenskaber. På den måde kan man bruge to forskellige typer ler og skabe alverdens nye kreationer.

Se alle vores forskellige farver Foam Clay her.

Når legen er færdig og leren skal pakkes væk, så er det heldigt, at den kommer i lufttætte bøtter. På den måde kan man nemlig let pakke leren væk igen og opbevare dem mørkt for så at tage dem frem på et senere tidspunkt og fortsætte legen. Det er vigtigt, at leren opbevares i lufttætte beholdere, for ellers vil den begynde at hærde og blive hård igen. Vi anbefaler, at man blot opbevarer den i de bøtter, som den er kommet i.