Hoooked

Er du vild med tanken om at genbruge materialer og give gamle ting nye funktioner? I så fald skal du tjekke vores sortiment af garn fra Hooked ud. Hooked er en garnproducent fra Holland, som leverer genbrugsgarn af meget høj kvalitet. Garnet er udviklet på baggrund af en stor passion for mode, kreativitet og holdbarhed, hvilket også underbygges, idet kvalitetsgarnet fås i en bred vifte af farver, som sikrer dig et flot resultat.

Materiale_227: 100% Genanvendt tekstilgarn
Pris fra
98,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 80% Bomuld / 20% Andre fibre
Pris fra
98,00 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
139,00 DKK
0 anmeldelser

Garn til ethvert projekt

På YarnLiving er vi stolte af at have genbrugsgarn fra Hooked i vores sortiment. Hoooked producerer både robust garn, som er velegnet til interiørgenstande, og mere blødt og - måske vigtigst af alt - kløfrit garn, som er perfekt til beklædningsgenstande, bamser eller lignende. Garnet består enten af 100% eller 80% genbrugsbomuld, som er blevet fremstillet af tekstilrester, eksempelvis gamle t-shirts. Selvom garnet er produceret af genbrugsmateriale, er kvaliteten ikke dårlig af den grund. Hooked har nemlig et stort fokus på, at materialet, som garnet laves af, er af rigtig høj kvalitet.

Unikt kvalitetsgarn med mange egenskaber  

Mærket skiller sig ud fra mængden på flere forskellige parametre. Genbrugsgarnet er ikke blot af utrolig høj kvalitet, men er også helt unikt. Det er nemlig ikke alt garnet, som er indfarvet, og derfor kan man ikke få to helt ensfarvede garnnøgler. Derudover vil tykkelsen på tråden ofte variere, netop fordi det er lavet af tekstilrester, hvilket gør garnet til noget helt særligt. Disse faktorer er dog ingen hæmsko for udvalget af farver hos Hooked, hvilket du også kan se, hvis du klikker ind på de forskellige garntyper. Vi vil selvfølgelig ikke kunne vise dig det nøjagtige farveudvalg på alle typer, da noget af garnet, som beskrevet ovenfor, ikke er indfarvet. Dog vil det altid komme så tæt på som muligt. Derudover laves garnet også i forskellige farvekombinationer, så kreativiteten rigtig kan komme på prøve! I de tilfælde hvor garnet bliver farvet, sker det inden for den europæiske REACH-standard, som sikrer, at brugen af kemikalier til dette formål, er i top. Derudover sikrer Hoooked Production Centre i Portugal, at Hooked har fuld kontrol over deres arbejdsforhold og produktionsstandarder.

Miljøvenlige hæklenåle

Hoooked har derudover lavet to hæklenåle til brug af garnet, som også er miljøvenligt produceret af enten 100% genanvendt plastik eller bambus. Hæklenålene er grundet deres lette og glatte kvaliteter nemme og behagelige at arbejde med. Derudover er de ikke behandlet med kemikalier, så det miljøvenlige aspekt er altså bevaret selv i disse produkter. Disse lækre hæklenåle hjælper dig altså godt på vej mod et godt resultat på dit kommende projekt.

Sikker og nem handel med lynhurtig levering

Hos YarnLiving kan du bestille din vare, lige når det passer dig, og ofte få den leveret lige til døren næste dag. Leveringstiden vil, uanset hvornår du bestiller dine varer, maks. være på to hverdage. Du kan betale med MobilePay, som gør handlen utrolig sikker og nem for dig som kunde. Bliv opdateret på nyheder fra Hoooked eller et af vores mange andre mærker ved at følge os på Facebook eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.