Pearl Clay

De fleste forbinder ler med det traditionelle stenler, som de fleste af os har haft i hænderne i skoletiden. Men faktisk kommer modelleringsmateriale i et stort udvalg af forskellige farver, typer og teksturer.

Se alle vores forskellige typer ler her

Pearl Clay er en helt unik type modelleringsler, som indeholder små perlemorsfarvede plastperler, der blandes med den en modelleringsgel. Kombinationen af de to materialer giver det perfekte materiale til modellering og kreativ udfoldelse.

0 anmeldelser

Hvad er Pearl Clay?

Modellervoksen fra Pearl Clay adskiller sig meget fra de andre Clays på markedet, da man selv skal samle voksen. Med til vores Pearl Clay sæt får du nemlig både tre bøtter med plastperler og en bøtte med modelleringsgel.

Den måde, hvorpå man samler modelleringsvoksen er ved at ælte modelleringsgelen og de perlemorsfarvede plastperler sammen. Processen er supernem og tillader, at man kan skabe sin helt egen modelleringsvoks, der kan være enten ensfarvet eller flere forskellige farver.

En af de bedste egenskaber ved Pearl Clay er, at den er selvhærdende. Det vil altså sige, at massen ikke skal varmes i ovnen for at hærde, men den kan blot ligge og lufttørre. Det gør det til en nem modelleringsvoks at håndtere, samtidig med at hele familien kan følge med i processen fra voks til hårdt materiale.

Pearl Clay kan ikke kun bruges til at modellere figurer, men massen har også en god hæfteevne. Det vil sige, at den er god til at beklæde ting med modelleringsmassen. Det kan være en hæklenål, der skal have nyt håndtag eller andet, der skal forbedres i hjemmet. Du kan også skabe dekorationsgenstande med denne anderledes type ler.

Bring kreativiteten hjem til hele familien

Her hos YarnLiving sætter vi en stor ære i at have et kæmpe udvalg af hobbymaterialer til børn såvel som voksne. Derfor udvider vi også hele tiden vores sortiment inden for modelleringsler såvel som strik, hækling, maling og meget andet. Find lige det produkt, du mangler, ved at bruge søgemekanismen øverst på siden eller find inspiration i en af de mange kategorier, som der er at vælge imellem.

På den måde kan du vælge i mellem et kæmpe udvalg af vores hobbymaterialer. Så hvis barnet ønsker nye bogstavsperler til samlingen og du istedet vil have garn, så kan du købe alt på ét samlet sted. Og det, synes vi, altså er smart.

Skulle der alligevel være et produkt, som du savner i vores sortiment, så tag gerne kontakt til vores kundeservice. De sidder klar alle ugens dage til at besvare spørgsmål og henvendelser. De har også mulighed for at skrive dit produkt op til vores indkøbsafdeling, som så undersøger mulighederne for at få produktet som en del af vores sortiment.

Altid lynhurtig levering

Det er ikke nogen hemmelighed, at når man først har et projekt i tankerne, så skal det gå hurtigt med at komme i gang. Det er de færreste, der kan vente til næste uge, når tanken om et nyt projekt først ligger og spøger i baghovedet. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er at få sendt ordren afsted hurtigst muligt.

Her hos YarnLiving tilbyder vi en leveringstid på 1-2 dage. Det vil altså sige, at du kan have produkterne i hænde allerede dagen efter, hvis blot du bestiller inden kl. 15. Dét er altså smart. Så lige meget, om du er på udkig efter Pearl Clay, hæklenål eller noget helt tredje, så er der rig mulighed for at komme hurtigt i gang, når du bestiller hos os. Herfra er der bare tilbage at kigge det store udvalg på vores side igennem. Du kan blandt andet finde mere ler til samlingen eller kaste dig over en helt ny type hobbyprojekt.