Hækleopskrift bogmærke

Mangler du et sjovt, lille projekt at gå i gang med? Så kast dig ud i et bogmærke. Hæklede bogmærker kan tage mange forskellige former som blomster, dyr, nisser eller måske bare en helt neutral lap til bogen. Mulighederne er heldigvis mange, når det kommer til hæklede bogmærker.

Se vores udvalg af hæklede bogmærker her

 

Hæklede bogmærker er supersjove, da de kan personliggøres, så de passer lige til den rette læsehest. Hækl en fin blomst, som pynter på sengebordet eller en fin påskekylling til påske - mulighederne er mange.

Gør læsningen spændende ved at hækle et bogmærke, som passer til. Skal du i gang med en uhyggelig gyser? Så gå i gang med heksen eller spøgelset, så bogen kan blive mere spændende med et dertilhørende bogmærke.

Det hæklede bogmærke kan hækles af mange forskellige typer garn. Jo tyndere garnet er, jo bedre former det sig i bogen. Et hæklet bogmærke er også helt idéel til at få brugt nogle rester, da det kan hækles i striber for at få brugt de sidste rester fra det tidligere projekt. Hvis bogmærket skal gives til et barn, så anbefaler vi at vælge et garn, som kan maskinvaskes. Der kan opstå et uheld, og så er det rart, at bogmærket efter en tur i vaskemaskinen kan bruges igen som var det nyt.

Se vores store udvalg af maskinvaskbare garner

Bogmærker er også et skønt projekt, hvis du ikke ønsker at købe stort ind. Udover, at rester kan benyttes, så skal du blot bruge en hæklenål. Der kan selvfølgelig tilføjes sikkerhedsøjne, om du vælger at hækle et bogmærke i form af et dyr, men ellers er det et meget minimalt projekt.

Hvis du mangler idéer til, hvad du kan bruge dine garnrester til, så kan vi anbefale en række forskellige projekter. Hæklede bamser, rondeller og scrunchies er oplagte valg, da de alle er små projekter som kræver meget lidt udover garn og en hæklenål.

Klik på den artikel, du ønsker at komme ind på, ved at klikke på navnet på det ønskede.

Hæklede Scrunchies - Hæklede Bamser - Hæklede Rondeller

Vi håber, at du nu er helt klar til at gå i gang med dit hæklede bogmærke.