Lammy

Vil du have kvalitetsgarn i moderigtige farver til en formidabel pris? Så skal du se nærmere på vores udvalg af garn fra Lammy. Lammy er en international garnproducent fra Holland, som har eksisteret i mere end 30 år. Virksomheden fremstiller både håndstrikket og hæklet garn og har egne maskiner og produktionsfaciliteter. Lammy har stort fokus på de nyeste trends og farver, på høj kvalitet og pålidelige leveringspolitikker samt på at udvikle egne mønstre og strikkeopskrifter. Desuden er det meget vigtigt for virksomheden, at priserne holdes lave, så det bliver overkommeligt for strikkeentusiaster at købe kvalitetsgarn fra Lammy.

Kvalitetsgarn i flotte farver

På YarnLiving er vi stolte af at have garn fra Lammy som en del af vores sortiment, og du er altså kommet til den rigtige hjemmeside, hvis du ønsker kvalitetsgarn i moderigtige farver til en skarp pris. I udvalget fås garnnøgler i mange flotte farver, så det er altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvad dit næste projekt skal være. Farvekombinationerne på garnnøglerne gør, at du kan strikke helt unikke ting og være sikker på at få et flot resultat.  Du kan eksempelvis vælge garn af 50% bomuld og 50% akryl, som især er populært at bruge til strikning af et lækkert og unikt sjal, hvis opskrift naturligvis hører med til denne garntype. Garnernes kvaliteter er nøje udvalgt og er derfor også utrolig høje.

Materiale_227: 100% Akryl
Pris fra
15,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 100% Polyester
Pris fra
26,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 60% Akryl / 40% Uld
Pris fra
17,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 97% Akryl / 3% Viskose
Pris fra
15,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 75% Polyester / 25% Pailletter
Pris fra
39,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 75% Uld / 25% Polyamid
Pris fra
26,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 75% Uld / 25% Polyamid
Pris fra
28,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 50% Bomuld / 50% Acryl
Pris fra
149,00 DKK
0 anmeldelser

Værd at vide

Klikker du ind på de forskellige garntyper i vores sortiment ovenfor, vil du finde yderligere oplysninger om den valgte garnkvalitet. Her vil du eksempelvis finde det nøjagtige farveudvalg, hvilke strikkepinde det anbefales at bruge, garnets strikkefasthed samt vaskeanvisning. Alle materialer, som der henvises til, forhandles naturligvis også her på siden. Derudover finder du inspiration til, hvordan du kan bruge garnet til et nyt projekt. Til nogle af produkterne følger der endda en gratis opskrift med, som hjælper dig på vej til et superflot resultat. Lammy er altså supergodt at kende til, hvis man interesserer sig for strikning og hækling, og i sortimentet finder du garn i mange moderigtige farver, så der er noget til enhver smag.

Hos os kommer kunden i første række

I 2016 blev YarnLiving nomineret til Danmarks dejligste garnbutik, hvilket blandt andet skyldes vores sikre og nemme betalingsformer samt vores lynhurtige levering. Bestiller du hos os inden kl. 16, vil du få leveret din ordre til din dør næste dag, men ligegyldigt hvad vil der maks. gå to dage, før du vil få dine varer leveret til den ønskede adresse. Derudover kan du betale med MobilePay, som gør handlen endnu lettere for dig som kunde. Du kan altid tjekke op på de nyeste tiltag på YarnLiving ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller ved at følge os på vores Facebook-side.  Der er ikke andet tilbage end at tjekke vores store sortiment af garn og tilbehør ud, når det passer dig, bestille og få dine varer leveret næste dag!