Mohair

Du finder her på siden vores spændende sortiment af mohairgarn. Præcist som med alle de andre udvalg, som du finder hos os, er vi ligeledes i stand til at tilbyde et bredt udvalg af mohairgarn til alle formål. Du vil derfor med garanti kunne finde lige netop det, du har brug for til dit kommende projekt.

Vores mest populære mohairgarn består af en kombination af det fineste silke og super kid mohair, henholdsvis 25% silke og 75% super kid mohair. Der er således tale om en meget luksuriøs type garn.

4 anmeldelser
4 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
63,20 DKK
79,00 DKK
Du sparer: 15,80 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
49,00 DKK
0 anmeldelser
-20%
60,00 DKK
75,00 DKK
Du sparer: 15,00 DKK
Tilbud udløber 04/12/2022
0 anmeldelser
89,00 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
83,95 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
59,00 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Let og lækkert garn til sjaler og toppe

Der er ingen tvivl om, at det er utroligt populært at anvende mohairgarn for tiden, hvilket også er ganske forståeligt, eftersom det er én af de lækreste og blødeste typer garn, man kan arbejde med. Du finder her på siden blandt andet DROPS Kid-Silk garn, der er utroligt let, og som desuden spænder over et utroligt flot farvespekter. Med denne type garn er du garanteret et blødt produkt af høj kvalitet, der vil passe helt perfekt til eksempelvis sjaler eller toppe. Du vil desuden sagtens kunne anvende DROPS Kid-Silk garn sammen med andre produkter fra DROPS.

Vælg mellem mange dekorative farver i blødt mohair

Vores udvalg af herlige og bløde garnnøgler af mohair dækker desuden også over Mayflower Super Kid Silk, hvor du frit kan vælge mellem mange flotte farver. På den måde er du sikret nok garn til hele dit strikkeprojekt. Der er således noget for enhver smag her på siden, og det handler derfor bare om at komme i gang med at få skabt noget fuldstændig fantastisk ud fra vores mange produkter af yderst høj kvalitet. Du kan desuden altid tage kontakt til os, såfremt du har brug for vejledning til lige netop dit projekt.   

Bestil mohairgarn online, og få hurtig levering lige til døren

Lad dig inspirere af vores spændende udvalg af lækkert mohairgarn i flere forskellige størrelser og farver. Når du handler hos os, får du desuden hurtig levering til den adresse, du ønsker, og herudover har du flere betalingsmuligheder, da vi gerne vil gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt. Hos YarnLiving er du altid garanteret et bredt sortiment af produkter i høj kvalitet til gode priser, samtidig med at du får en fantastisk service.

 

OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving