Nældefibre

Er du en af de mange danskere, som er på udkig efter økologisk garn? Så er du kommet til det helt rette sted. Nældefibre er 100 % naturgarn, som du kan bruge til alverdens forskellige strikke- eller hækleprojekter – og så er produkterne på denne side tilmed økologiske. Det tilgodeser ikke bare miljøet, men også dig og din krop, da du dermed ikke udsætter kroppen for unødvendige kemikalier. Nældefibre er dog altid blandet med andre fibre - oftest uld. Nældefibre erstatter nemlig de egenskaber, som kunstgarn ellers giver i mange garnblandinger. Nældefibre giver nemlig garnet ekstra slidstyrke samtidig med, at det har en smuk glans og farvespil. Alt i alt er der ingen negative ting ved nældefibre - tværtimod! På denne side får du nemlig udelukkende 100 % naturgarn, der er både smukt at se på, økologisk og utroligt slidstærkt.

Materiale_227: 70% Økologisk uld / 30% Nælde fibre
Pris fra
44,95 DKK
1 anmeldelser
Materiale_227: 70% Økologisk uld / 30% Nælde fibre
Pris fra
44,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 70% Superwash uld / 30% Nælde fiber
Pris fra
44,95 DKK
1 anmeldelser
Materiale_227: 80% Økologisk Uld / 20% Nælde fiber
Pris fra
51,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 70% Økologisk uld / 30% Nælde fibre
Pris fra
44,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 50% Fin merino uld / 30% Superfin alpaka / 20% Nælde fiber
Pris fra
61,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 44% Økologisk bomuld / 34% Nælde fiber / 22% Uld (superwash)
Pris fra
44,00 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 45% Mohair / 30% Nældefibre / 25% Uld
Pris fra
61,95 DKK
0 anmeldelser

Uld og nældefibre: Den perfekte blanding

Uld og nældefibre er på mange måder den perfekte kombination i stort set alle strikkeprojekter. Uld er nemlig utroligt varmeisolerende, men samtidig køler det også. Det kan nemlig regulere sig efter din kropstemperatur. Uld er fejlagtigt kendt for at kradse og være ubehageligt at have på, men netop dén uld, du finder på denne side, er blød og dejlig at have på. Når man kombinerer ulden med nældefibre, bliver det også utroligt slidstærkt og modstandsdygtigt – det er altså på alle tænkelige måder den perfekte kombination.

Kom godt i gang med dit næste strikkeprojekt

Hvad end du er nybegynder eller trænet indenfor strikke- eller hækleverdenen, er det vigtigt, at du ved, hvad du gerne vil kreere, inden du går i gang med at strikke eller hækle. Hvis du mangler inspiration til din næste kreation, kan du gå på opdagelse i vores mange forskellige opskrifter, hvoraf mange endda er gratis. Du finder både opskrifter på baby- og børnetøj, dametøj, herretøj, boliginteriør og meget andet. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan skabe med garn fra vores hjemmeside. Men det er naturligvis også rigtig vigtigt, at du har udstyret i orden. Når du klikker på vores to forskellige uld- og nældefibre, vil du få fortalt hvilke pinde og nåle, vi anbefaler, du skal bruge – så kan du være sikker på, at du får så flot og pænt et resultat som overhovedet muligt.

Sikker og hurtig levering

Det er både nemt og hurtigt at bestille varer online på vores hjemmeside. Når du har fundet det eller de produkter, du gerne vil købe, skal du blot tilføje dem til din indkøbskurv og efterfølgende betale med enten betalingskort eller Mobilepay. Vi behandler naturligvis alle dine informationer fortroligt, trygt og sikkert. Du har også mulighed for at vælge leveringsform, hvor du helt selv bestemmer, om dine varer skal leveres direkte til døren, eller om du vil hente dem i din nærmeste pakkeboks. Med andre ord har du et væld af forskellige muligheder for både levering og betaling, så du kan vælge lige netop den betalings- og leveringsform, der matcher dine behov bedst muligt.