DROPS - Strømpegarn

Lækre, strikkede strømper er noget, som mange af os glædeligt bruger hele livet igennem. Strikkede strømper er både perfekte til den nyfødtes små, krøllede tæer, som skal holdes varme hele tiden, til det større barn, som fiser rundt derhjemme og ikke altid lige husker hjemmeskoene, til teenageren, hvor alle elementer i outfittet – også strømperne – altid er nøje udvalgte og matcher resten, og til den ældre dame, som selv strikker og udvælger farver og mønstre til sine nye sokker. Kort sagt er strikkede strømper noget for alle! Derfor er det også særligt vigtigt for os at give vores kunder en meget stor valgfrihed, når det kommer til strømpegarn, og i vores sortiment er der altså både mange forskellige farver, garntykkelser og -typer, som du kan bruge til dine nye strikkede strømper.

Materiale_227: 75% Uld / 25% Polyamid
Pris fra
16,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 75% Uld / 25% Polyamid
Pris fra
18,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 45% Alpaca / 30% Polyamid / 25% Uld
Pris fra
20,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 75% Uld / 25% Polyamid
Pris fra
19,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 75% Uld / 25% Polyamid
Pris fra
21,95 DKK
0 anmeldelser

Kvalitet og diversitet

Alle vores forskellige varianter af strømpegarn er fra DROPS, og dets kvalitet skinner igennem i alle typer garn. DROPS Fabel er noget er det mest slidstærke strømpegarn, man kan få. Det er 4-trådet samt superwash-behandlet, hvilket betyder, at det kan maskinvaskes.

Fabel er i modsætning til almindeligt strømpegarn spundet i en meget blød og fin uldkvalitet, som sikrer utroligt lækre strømper. DROPS Alaska er et helt klassisk, ubehandlet garn i 100 % uld, og ulden er altså ikke udsat for nogen former for kemisk behandling før farvningen. Herved bliver uldens bedste egenskaber fremhævet på bedste vis. DROPS Nepal er et anderledes, tykt luksusgarn, som består af 35 % alpaca og 65 % uld, og denne særlige blanding gør, at alpacaens silkebløde overflade samt uldens formstabilitet fremhæves. Disse tre garntyper er blot et lille udsnit af vores udvalg, og ønsker du eksempelvis andre garnblandinger, er der helt sikkert mulighed for at imødekomme dine behov i vores sortiment.

Alle regnbuens farver

Vores forskellige typer af strømpegarn kommer i en bred og varieret farveskala, som både dækker over de smukke og naturlige jordfarver, de mere klare farver samt de multifarvede tråde, og dit valg vil være afspejlet i den enkelte strømpe, og du får altid unikke design.

Har nogen af vores strømpegarnruller fanget din interesse og fået strikkepindene til at vibrere? Så er det heldigt, at vi garanterer en hurtig og sikker levering, ligesom vi altid er klar til at rådgive dig, hvis du har helt specifikke ønsker og visioner for dine kommende, strikkede strømper.