Hækleopskrift rondeller

Er du også vild med at forkæle dig selv? Ja, så er de søde hæklede rondeller lige et projekt for dig. De er superhurtige at lave, og når teknikken bag den magiske ring er lært, ja så er der ingen vej tilbage for at gå i gang med dine helt egne hæklede rondeller.

Se vore opskrifter på hæklede rondeller her 

De hæklede rondeller kan hækles med forskellige teknikker alt efter, hvad du foretrækker. Nogle er mere til de klassiske i fastmasker, mens andre kaster sig ud i stang- eller boblemasker. Ligegyldigt, hvilken teknik du foretrækker, så har vi en hækleopskrift til dig.

Se vores store udvalg af gratis hækleopskrifter her.

Hvis du ønsker at hækle rondellen i boblemasker, så er det muligt at opnå en blødere og tykkere effekt, som kan minde om en almindelig vatrondel. Boblemaskerne hjælper med at skabe en større tykkelse og vidde på rondellen, som gør de små rondeller mere chunky og lækre mod huden.

Om du derimod ønsker en rondel, som kan bruges til peeling og skrub, så vil vi anbefale at kaste dig over rondeller i enten stang- eller fastmasker. Disse rondeller har nemlig mere struktur i overfladen, som kan hjælpe med at fjerne døde hudceller og pleje huden.

Se vores udvalg af hæklede rondeller her.

Når du skal vælge garn til rondellen, så er det vigtigt at vælge et garn, som kan maskinvaskes på høje temperaturer. Når det bliver vasket ved 60 grader dør bakterier og megen skidt kan fjernes. Desuden er det også vigtigt at vælge et naturgarn, som kan absorbere vand og væske, så rens og vand kan blive suget ind i rollen til at fjerne makeup og rense ansigtet.

Her er to typer garn idéelt til rondellerne: Bomuld og bambus. Bomuld har i mange år været brugt til rondeller, da det lever op til både krav om maskinvask og en god sugeevne. Hvis du ønsker en endnu blødere effekt, så er det godt at vælge et blandingsgarn mellem bomuld og bambus, som er utroligt blødt fra de fine bambusfibrene. Blandingsgarnet kan især anbefales til rondeller, som skal bruges til blidt at fjerne makeup fra huden.

Find alle vore bomuldsgarner her

Se vores store udvalg af bambusgarn her

Vi kan desuden også tilbyde opskrifter på strikkede pads, hvis du er mere til at svinge strikkepindene. De små makeup pads er hurtige at kaste sig over og kan strikkes gode og tykke, så de kan føles lige så godt som en hæklet rondel.

Her kan du se vores opskrifter på strikkede makeup pads.

De små rondeller er også en dejlig gave at give. Kombinér den med et sæt klude og en sæbe, og så har du den perfekte værtindegave. Læs mere om vores hæklede klude her og find alle vores opskrifter på hæklede klude.

Vi håber, at du nu føler dig parat til at gå i gang med din hæklede rondel :-)