Rundpinde

Her på siden finder du alt det, du har brug for – også når det gælder rundpinde. Hos YarnLiving har vi nemlig størrelser fra 2-20 mm, og du finder både rundpinde i bambus, birketræ og metal. Dette giver dig mulighed for at rundstrikke med præcis det materiale, som du føler, der fungerer bedst.

De mange forskellige størrelser betyder, at du kan lave masker præcis, som passer dig. Nogle foretrækker de helt tynde rundpinde til fine detaljer, mens andre finder det nemmere at arbejde med tykkere rundpinde. Prøv dig frem og find ud af, hvilken størrelse rundpinde der bedst falder i din smag.

0 anmeldelser
0 anmeldelser
-20%
18,36 DKK
22,95 DKK
Du sparer: 4,59 DKK
Tilbud udløber 23/06/2024
0 anmeldelser
-20%
Pris fra
47,16 DKK
58,95 DKK
Du sparer: 11,79 DKK
Tilbud udløber 23/06/2024
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-20%
Pris fra
479,20 DKK
599,00 DKK
Du sparer: 119,80 DKK
Tilbud udløber 23/06/2024
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Rundpinde til rundstrikning – og mange andre projekter

I første omgang blev rundpinde designet til rundstrikning. Det er eksempelvis projekter såsom huer, sokker, rullekraver og ærmer. Her består rundpindene af to strikkepinde, som er forbundet med bøjelig og tynd plastik. Men faktisk er rundpinde geniale at anvende til strikkeprojekter, hvor der strikkes frem og tilbage ­– dermed også sweatre, nederdele, vanter og lignende.

Det gode ved rundpinde er, at de er behagelige at bruge både for fingre, arme og skuldre. Det skyldes rundpindenes design, der netop har fokus på et rart greb, hvor pindene ligger varmt i dine hænder. Overfladen af rundpindene er glat samtidig med, at overgangen fra pind til plastik er fin. Herved glider maskerne let og elegant over rundpindene, og du får et yderst godt strikke-flow. 

Vælg den rette længde til dit strikkeprojekt

Vi forhandler masser af rundpinde af høj kvalitet. På den måde får du nemlig den bedste hjælp til dit strikkeprojekt, hvor strikningen er komfortabel og nem. Her på siden finder du alt fra 25-centimeters pinde og op til 120-centimeters pinde, og du kan dermed begive dig ud i både store og små projekter.

De mest populære rundpinde hos YarnLiving må uden tvivl være DROPS med deres trendy Pro Classic- eller Basic-pinde. Vi forstår godt deres popularitet, og du kan med fordel hoppe med på strikkebølgen og strikke løs med disse pinde. Du kan få DROPS-rundpinde i længderne 40, 60 og 80centimeter.

Udskiftelige rundpinde til den garvede strikker

Er du faldet pladask for det at strikke, anbefaler vi, at du køber udskiftelige rundpinde. I et rundepindesæt får du de typisk anvendte pindestørrelser inklusive lange og korte wires. Det vil skabe de bedste forudsætninger for alverdens strikkeprojekter, hvor du har alt det, du skal bruge.

Når du skifter mellem forskellige wires eller pindestørrelser, gælder det om at bruge den medfølgende nøgle. Med nøglen strammer du wire og pind sammen, således du ikke risikerer at miste maskerne undervejs. Med et sådant kit vil du virkelig kunne kaste dig over et væld af hyggelige strikkeopskrifter.

Rundpindesæt til dig, som elsker at strikke

Kan du ikke få nok af at strikke, er udskiftelige rundpinde højst sandsynligt ikke det eneste, du har brug for. Her kan du med fordel købe et af vores mange lækre rundpindesæt. Her får du alt, hvad du overhovedet behøver til dine projekter. Det er særdeles praktisk, og du vil aldrig opleve at gå i stå med dit strikkeri grundet mangel på den rette strikkepind.

YarnLiving tilbyder mange forskellige rundpindesæt, der både er luksuriøse og flotte. Her er især vores rundpindesæt fra ADDI, DROPS og KnitPro populære. Er du en erfaren strikker, der elsker at bruge tid på diverse strikkeprojekter, er det uden tvivl et must at købe et rundpindesæt.

Valg af det rette rundpindemateriale

Som sagt forhandler vi både rundpinde af bambus, birketræ og metal her på siden. Det er forskelligt fra person til person, hvilket materiale de foretrækker. For at finde det bedste materiale til dig er det naturligvis bedst at afprøve alle rundpindene. Herved får du selv mulighed for at opleve de forskellige fordele og ulemper ved materialet.

Fordelen ved træpinde er, at de er glatte og lette. Det bløde materiale gør, at pindene er nemme at arbejde med. Derudover larmer de ikke under strikningen, hvilket mange finder yderst behageligt. Fordelen ved metalpinde er, at overfladen er endnu glattere – og dette giver en flydende arbejdsgang. Metal er ligeledes slidstærkt, og du vil kunne nyde godt af den traditionelle og karakteristiske kliklyd under din strikning.

Fat mod – rundpinde kan kræve lidt øvelse

Hvis du første gang finder det lidt svært at strikke med rundpinde, må du ikke tabe modet. Ligesom alt andet her i livet kræver det en anelse øvelser at anvende rundpinde – og derfor skal du blot blive ved med at øve dig. Du må altså ikke lade dig slå ud af mislykkede forsøg fra start.

Er du ved at give op i starten, er det en god idé at huske på rundpindenes mange fordele. Med rundpinde risikerer du aldrig at tabe pindene, da de sidder sammen via en wire. Derudover minimerer du risikoen for tab af masker undervejs i projektet. Det er især en fordel ved større projekter, der på almindelige strikkepinde vil fylde alt, alt for meget.

Sådan strikker du med de bedste arbejdsforudsætninger

Uanset om du er nybegynder eller garvet strikker, er det vigtigt, at du tænker over dine arbejdsstillinger. Sørg for at vælge rundstrikkepinde og garn af god kvalitet, da det vil øge glæden ved håndarbejdet. Du skal samtidig sørge for, at du har godt arbejdslys, så du ikke overanstrenger dine øjne.

Derudover gælder det om at skabe den mindst mulige belastning på dine muskler. Det er især vigtigt for dig, som sidder stille under strikningen, hvor kun få muskler tages i brug. Sid så ret som muligt – og sid behageligt. Find et hvilepunkt for albuerne med puder eller armlæn, men sørg samtidig for, at du frit kan bevæge hænder og underarme. Og husk så også at skifte arbejdsstilling regelmæssigt.

Få hurtig levering af dine rundpinde

Hvad end du ønsker at prøve rundpinde for første gang eller har et ønske om at udvide dit sortiment af rundpinde, er alle rundpindene her på siden af god kvalitet. Vi ønsker, at du hurtigst muligt kan komme i gang med dit strikkeprojekt, og derfor tilbyder vi en til to dages levering alle årets dage.

Køber du for mere end 499 kroner, sørger vi for fri fragt. Ved køb af mindre beløb tilbyder vi fragt fra blot 29 kroner. Der er altså ingen undskyldninger for ikke at komme videre i dit strikkeri, og hos YarnLiving brænder vi for at gøre det så nemt og behageligt at strikke som muligt.