DROPS - Silke

Hos YarnLiving har vi kun det bedste af det bedste, og når det gælder silkegarn, er DROPS Garnstudio og Du Store Alpakka i absolut topklasse. Det unikke ved silke er dens helt særlige evne til temperaturregulering, og dette gør silken ideel i mange forskellige typer af strik: både sjaler, ponchoer, toppe, kjoler, halstørklæder, huer, babystrik og meget mere, idet den virker kølende i varmt vejr og varmende i koldt vejr. Selvom silken er det gennemgående element i alle vores forskellige typer af silkegarn, fremstår typerne meget forskelligt udseendemæssigt, ligesom de dermed også egner sig bedst til forskellige typer af strik. Fælles for alle typerne er den høje kvalitet, som altid sikrer gode resultater hos vores kunder.

Bredt udvalg

Silken er i vores forskellige modeller blandet med blandt andet mohair, mulberry silke og babyalpaca, og blandingerne gør, at garnet får et helt særligt mix af blødhed og styrke. Vores mest populære silkeblandinger er alpaca og mulberry samt mohair, idet de kommer i mange forskellige farver, og man kan bruge dem til mange forskellige beklædningsdele. Eksempelvis er alpakaen én af verdens mest eksklusive fibre, og derfor blev det tidligere kun brugt af inkakongerne i Peru. Desuden klør alpakaen heller ikke, og den er tre gange varmere end almindelig uld!

I vores produktoversigt kan du nemt se de anbefalede pindetykkelser til de forskellige typer, så du altid ender med lige præcis det produkt, du havde forestillet dig. Derudover er der tydelige vaske- og tørreanvisninger for de forskellige garntyper, som det er meget vigtigt, at du følger. De forskellige silketyper reagerer nemlig ikke helt ens ved vask og tørring, og der er derfor vigtigt at følge anvisningerne hver gang.

Materiale_227: 75% Mohair / 25% Silke
36,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 77% Alpaca / 23% Mulberry silke
21,95 DKK
0 anmeldelser

Fra natur til pang

Fælles for silketyperne fra DROPS Garnstudio og Du Store Alpakka er de mange flotte farver, man kan vælge mellem, og dette er endnu en ting, som øger diversiteten i brugen af dem. De fleste typer kommer både i flotte jord- og naturfarver samt mere iøjnefaldende og klare farver, og der er altså med garanti noget for enhver smag og til enhver lejlighed.

Forelsker du dig i en eller flere af vores silketyper, behøver der ikke være langt fra tanke til handling. Med vores korte leveringstid og garanti for sikre handler kan du trygt, nemt og hurtigt komme i besiddelse af din nye yndlingssilke og komme i gang med arbejdet!