Kongoperler

Fuldend perlekæden med farverige kongoperler. De flotte plastperler kommer i en række forskellige farveskemaer og former, men er alle kendt for deres runde form og store hul, der gør det nemt at sætte perlerne på snor.

Uanset, om du er smykkemager, hobbyentusiast, kreativ sjæl eller har børn, der elsker at lege og skabe med perler, så vil kongoperler helt sikkert være en sjov perle at tage fat i. Perlerne er nemlig ikke kun sjove i deres udtryk, men det store hul igennem perlen giver også rig mulighed for at skabe smykker og andre genstande.

Se alle vores forskellige perler her

Find vores øvrige plastperler her

0 anmeldelser
34,95 DKK
0 anmeldelser
34,95 DKK
0 anmeldelser
34,95 DKK
0 anmeldelser

Hvad er en kongoperle?

Kongoperlen er et dansk udtryk for en rund perle med et stort hul i midten. Mange kender nok perlen fra daginstitutioner, da den er yderst velegnet til mindre børn. Det er den både fordi, at det store hul i perlen er med til at gøre den nem at sætte på snor, men også for at gøre den sikre for børnene at lege med.

Perlerne, der er kendt som kongoperler, er lavet af holdbar plastik, så de kan give et flot udtryk i mange år fremover. Den runde form og blanke overflade er med til at give et sjovt og unikt udtryk til diverse smykker og hobbyprojekter.

Det store hul i perlen giver mulighed for at lave et væld af forskellige projekter deriblandt halskæder, armbånd, hårbånd, nøgleringe og meget andet.

Find inspiration i vores kæmpe udvalg af perler her.

Kreativ med kongoperler

Herunder har vi samlet en række ideer til, hvad du eller dit barn kan lave med din populære kongoperler:

Armbånd og halskæder: Træk plastikperlerne på en elastisk snor eller tråd for at skabe levende og iøjnefaldende armbånd og halskæder. Det store hul gør det nemt at tråde flere perler, mikse og matche farver og eksperimentere med forskellige perlearrangementer. Find alle vores elastiksnore til smykker her.

Taske vedhæng og nøgleringe: Sæt et par af disse farverige perler på en nøglering eller hummer lås for at skabe charmerende taske vedhæng eller nøgleringe. Kombiner dem med andre dekorative elementer såsom kvaster, figurperler eller pom-poms for et personligt præg. Se alle vores elementer til nøgleringe her.

Lidt pynt til hjemmet: Brug plastikperlerne til at pynte indretningsgenstande såsom gardinbindinger, lampeskærme eller dekorative guirlander. De store huller gør det praktisk at tråde dem på snore for nem tilpasning.

Makramé og knyt: Inkorporer perlerne i makraméprojekter eller knytning, såsom vævede vægbeklædninger eller planteophæng. De store huller giver dig mulighed for at væve snore eller fibre igennem dem, hvilket tilføjer farver og tekstur til dine designs. Se alle vores knyttegarner her.

Bogmærker: Træk et par perler på et stykke bånd eller snor og sæt dekorative charms eller kvaster på for at skabe smukke bogmærker. Disse er dejlige gaver til bogorme eller hyggelige tilføjelser til din egen læsesamling.

Perler til børn

Her hos YarnLiving har vi samlet et kæmpe udvalg af perler til børn. Det dækker over farverige perler, der er både holdbare, men som samtidig også indbyder til mange timers kreativ leg. En af favoritterne blandt vores børneperler er kongoperlerne her, som du kan se på siden.

Se alle vores børneperler her.

Perler til børn skal nemlig ikke kun være farverige og sjove, men også sikre for de mindste i familien at lege med. Dem har vi sørget for at samle i den samme kategori. Børneperler er også skabt med det formål for øje, at de små fingre med den usikre finmotorik nemt skal kunne gribe om og håndtere perlerne. Så kig på kategorien for oven og sørg for, at dit barn har perler nok til flere timers leg og spas.