Strikkepinde og hæklenåle

På denne side kan du finde præcis den type pind eller hæklenål, som du skal bruge til dit nye kreative projekt. Vi har et stort sortiment af både strikkepinde, rundpinde, jumperpinde, strømpepinde, hæklenåle, hakkenåle og tunesisk hæklenåle, som hver især har forskellige størrelser og egenskaber. Vores forskellige pinde og hæklenåle er lavet af stærke materialer såsom aluminium, messing og træ og kommer derfor alle i høj kvalitet. På siden kan du også finde tilbehør såsom wires til udskiftelige rundpinde.

Hvis du ønsker pinde eller hæklenåle i flere forskellige størrelser, er du velkommen til at tage et kig på vores store udvalg af strikkepinde- og hæklenålesæt. I disse sæt er de forskellige størrelser ofte farveinddelt i fine farver, og ligeledes kommer sættet ofte i et flot og praktisk etui.

Her på siden finder du pinde og hæklenåle fra kendte mærker som DROPS, KnitPro, Addi, Clover, Pony, Hoooked, The Crochet Light, KnitAtHome og HobbyArts.

0 anmeldelser
0 anmeldelser
1 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
1 anmeldelser
3 anmeldelser
0 anmeldelser
1 anmeldelser
5 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
3 anmeldelser
0 anmeldelser
1 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Den rette pind eller hæklenål til dig

Hos YarnLiving har vi mange forskellige typer pinde og hæklenåle til et hvilket som helst strikke- eller hækleprojekt. Vi har en række forskellige pinde, som egner sig til alt slags strik, og som kommer i forskellige længder og tykkelser. Om du er begynder eller øvet, finder du med garanti en pind, der tjener lige netop dit formål. Vi forhandler både strikkepinde, jumperpinde og rundpinde. Du kan tilmed finde udskiftbare rundpinde samt wires, så du altid kan komme i gang med det projekt, du har lagt for dagen.

Vores hæklenåle kommer ligesom pindene i alle former og farver, og du kan helt sikkert finde lige netop den, der passer til dit greb. Er du til et blødt håndtag, er Drops Pro Circus Hæklenåle et glimrende bud. Hælder du derimod mere til glatte produkter lavet af træ eller bambus, kan du med garanti få glæde af KnitPro Tunesisk Udskiftbare Tunesisk Hæklenål eller Hooked Bambus Hæklenål. Er du glad for at strikke om aftenen, er The Crochet Light Hæklenål lige noget for dig, da denne nål har indbygget lys og batterier.