Strikkeopskrift Jul

Jul er den perfekte højtid, når det gælder hjemmestrik! Julen giver nemlig mulighed for at væld af forskellige og hyggelige strikkeprojekter: julepynt, juleinteriør og julebeklædning i form af nissehuer, sokker og vanter.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af strikkeopskrifter her.
Tjek vores gratis juleopskrifter ud her.

 

Hvis du ønsker at dit hjem fyldes op af personligt julepynt, så er det oplagt at begynde at strikke dit eget pynt til højtiden. Julepynt kommer i mange forskellige afskygninger og kan gøre julestuen super hyggelig og flot. Blandt vores gratis juleopskrifter finder du mange opskrifter på flot julepynt på blandt andet engle, snemænd og flagguirlander.

Ved at lave sit eget julepynt, kan man sætte sit eget præg på, hvilke farver og materialer, der skal anvendes. Julepynt holdes typisk i rød, guld og grøn, men med et stort udvalg af garner og garnfarver, kan du vælge netop det farvetema, der passer bedst i din smag og i dit hjem.

At lave julepynt er et hyggeligt projekt, som kan samle hele familien. Om du holder af at strikke, hækle, klippe, lime eller tegne, så kan du med garanti finde netop det, du behøver til dit julepynt, på vores hjemmeside. Vi tilbyder nemlig også en lang række gratis hækleopskrifter på julepynt, samt en masse julehobby.

Hvis du vil læse mere om hæklet julepynt, så tjek denne side ud.

     

Julen er også den højtid, hvor du kan få gang i den store sokkeproduktion. Der findes alle mulige flotte julesokker, og hvem har ikke brug for et par lune sokker til vinterbrug? Blandt vores juleopskrifter finder du mange flotte strikkede sokker med flotte julemønstre- og motiver. Du kan se et udvalg herunder og forelske dig i dit næste par julesokker.

Hvis du er vild med at strikke sweatre, er julen også en perfekt anledning til at komme i gang med en ny. Der findes nemlig mange opskrifter på flotte og hyggelige julesweatre. Blandt de gratis opskrifter finder du både sweatre til børn og voksne. Derudover finder du flotte cardigans, som også egner sig til jule- og vintersæsonen.

Fælles for vores mange strikkede juleopskrifter er, at de alle vil skabe hygge, varme og glæde i hjemmet. Desuden kan den fine julepynt, den lune julebluse eller den flotte nissehue gå i arv gennem generationer. Kom med på bølgen ved at strikke (eller hækle) dit eget julepynt, juleinteriør eller julebeklædning!

Vores juleopskrifter fra DROPS er super populære. Her findes nemlig en lang række juleprojekter til dig, der elsker at julestrikke - enten til dig selv eller familien. Om det er grydelapper, strømper, børnebluser eller fint julepynt, du vil give dig i kast med, så finder du nogle gode muligheder blandt DROPS’ opskrifter. Du kan nemt komme i gang med en opskrift fra DROPS, eftersom vi udbyder alle DROPS-garner her på hjemmesiden. Forelsk dig derfor i en opskrift og find nemt det garn, du behøver til projektet.

Gå på opdagelse blandt alle vores DROPS-garner.

Holder du af at strikke eller hækle pynt eller kostumer hver gang, en højtid eller mærkedag nærmer sig? Så bør du tjekke denne side ud. Her finder du nemlig et stort udvalg af gratis opskrifter på pynt, kostumer og forskelligt interiør, som egner sig til fastelavn, påske, halloween og jul.

Blandt opskrifterne finder du bl.a. fastelavns- og halloweenkostumer, fodtøj, brødkurve, dækkeservietter, påske-, halloween- og julepynt, samt fine små tøjdyr.

Rigtig god fornøjelse! :-)