Perler

Velkommen til vores store univers af perler. Her finder du en masse forskellige perler til både store og små. Udvalget af perler spænder bredt og dækker blandt andet over perler til smykker, perleplader og meget andet. Så kig udvalget igennem eller vælg en kategori, så du nemt kan finde lige netop de perler, du ønsker.

Her hos YarnLiving ved vi, hvor vigtigt det er at have et stort udvalg at vælge imellem. Derfor har vi også sørget for at samle perler i forskellige materialer, former og størrelser, så du helt sikkert kan finde lige netop den type perle, som du leder efter.

 Er du interesseret i alle vore hobbyprodukter? Dyk ned i det store udvalg her

0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
41,95 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
31,95 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-10%
18,00 DKK
20,00 DKK
Du sparer: 2,00 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Stort udvalg af perler

I hele shoppen har vi intet mindre end 15.000 forskellige produkter. Her i perlekategorien er kan du også finde et kæmpe udvalg. Her gemmer vi både på glasperler, metalperler og perler til børn samt mange andre forskellige typer. Har du spørgsmål til nogle af de forskellige perler, er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi efter bedste evne give dig yderligere informationer, så du er bedre klædt på til at sige, om det er netop den perle, som du har i tankerne til dit projekt.

Du vil løbende kunne se, at vi udvider vores sortiment, så der hele tiden er nye ting at vælge imellem. Her kan du finde alle de ting, du skal bruge for at lave smykker, dekorere hovedpynt eller bruge perlerne til strik. Alle perlerne er nøje udvalgt med henblik på at give dig det bedste udvalg til den bedste pris. Mangler du noget, er du også velkommen til at komme med en forespørgsel. Så skal vi se, om vi ikke kan bestille den ønskede perle hjem til dig.

Perler til perleplader

Er du interesseret i perler til perleplader? Så har vi heldigvis et kæmpestort udvalg af Hama perler. Det dækker blandt andet over perleplader, gaveæsker, opbevaringsbokse, perler og meget andet.

Se hele udvalget af Hama perler her.

Hama perler har i mange år været elsket af både store og små for deres kreative verden. Børnene stifter bekendtskab med perlerne i en tidlig alder, og den kreative hobby kan vokse med i mange år fremover. De tubeformede plastperler lukker nemlig op for en stor verden af kreativitet og sjov. Se og læs mere om Hama her.

Perler til smykker

Der er ingen tvivl om, at perler bare kan noget helt specielt. De smukkeste perler kan forvandle selv de mest simple kæder til unikke halskæder, øreringe, ankelkæder, armbånd og meget andet. Derfor er perler også et godt redskab, når man skal i gang med at lave smykker. Her på vores hjemmeside tilbyder vi et stort udvalg af perler, som vi køber hjem fra hele verden. Det er alt lige fra ægte ferskvandsperler til de skønneste perler af glas.

Find alt til smykker her.

Om der er tale om vores unikke risperler eller perler af plastik, har vi altid fokus på kvaliteten af vores indkøbte produker. Høj kvalitet er en mærkesag, og god service er en selvfølge, da vi til enhver tid rådgiver og vejleder vores kunder til at finde den helt rigtige perle, som de lige står og mangler. Vores medarbejdere er alle passionerede inden for faget og kan derfor fortælle dig yderligere om vores produkter, hvis du er i tvivl om noget ud fra de angivne beskrivelser.

Det er forskelligt, hvilke projekter vores kunder godt kan lide. Derfor forsøger vi at have et produktsortiment, der appellerer til en bred målgruppe, hvor der er noget til alle. Vi har vitterligt et hav af perler i rigtig høj kvalitet, som fås til en god pris. Hos os er det muligt at købe perler i løssalg, så du ikke skal købe flere ad gangen, som du alligevel ikke skal bruge.