0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Spar op til 40%
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Knapper

Herunder ser du alle vores forskellige typer knapper. Vi har et virkelig bredt udvalg af forskelligartede knapper til alle formål, hvorfor du kan være helt sikker på, at du også finder nogle, der passer til dit strikke- eller hækleprojekt. Knapper er virkelig populære for tiden og har efterhånden været det længe. Vi råder over et sortiment på flere hundrede knapper, hvor der er mange former, farver, størrelser og ikke mindst kvaliteter.

Der er mange, som har deres foretrukne mærker – også når det gælder knapper. Derfor finder du blandt andet den grove INCA-knap fra det populære og velrenommerede DROPS samt den mere elegante og fine metalknap fra Du Store Alpakka. Er du mere til spraglede blomstermotiver eller nuttede børneknapper med dyr på, er det bestemt også en del af vores udvalg. Med andre ord er der vitterligt noget for alle.

Bestil knapper i høj kvalitet

Du kan bruge knapper til rigtig mange ting. Om du syer, strikker eller hækler, er der altid mulighed for at pynte med knapper eller give dem en funktion. Her kan vi blandt andet tilbyde perlemorsknapper, træknapper, hornknapper, metalknapper og plastikknapper. Men vi har også nogle helt unikke knapper fra Du Store Alpakka, som faktisk er håndlavede. De er skåret ud i træ og er æstetisk rigtig smukke og ikke mindst slidstærke og holdbare, selvom de sidder på en bluse, der ofte bliver vasket.

Også DROPS har nogle særprægede design at byde på med deres knapper, som er lavet ud af kokosnød. De får en rustik glød, som fx er velegnet til at give en flot sweater et nydeligt udseende. Find dine yndlingsknapper i vores store sortiment, eller kontakt os endelig, hvis du mangler noget. Vi er altid behjælpelige med at finde nye knapper, som kan hjælpe dig med at færdiggøre dit projekt. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, hvorfor du altid kan finde de flotteste knapper til en fair pris.

Hurtig levering

Skal du bruge nogle knapper her og nu, garanterer vi hurtig levering til den ønskede adresse. Du kan bestille og betale med blandt andet MobilePay, så du ikke engang skal have kortet op af lommen. Er du på Facebook eller andre sociale medier, kan du følge med, når vi poster nye ting. Blandt andet nye knapper. Hos YarnLiving får du den bedste service og produkter i højeste kvalitet. Bestil online, og få levering lige til døren.