Cashmere garn

Herunder kan du finde vores store udvalg af garner med cashmere uld. Garnerne er nøje udvalgte, så du kun finder garn af højeste kvalitet samtidig med, at der er masser af forskellige variationer at vælge i mellem.

Find alle vores garner her. 

Den vidunderskønne kashmiruld er perfekt til dig, der sætter pris på lidt luksus i hverdagen. Kashmirulden stammer fra den tibetanske kashmirged, hvis underuld er eftertragtet for sin mageløse blødhed og fine struktur. Kashmirfibrene er kortere end normale uldfibre, og ulden indeholder ikke lanolin. Kashmirulden er desuden fantastisk lunende, idet den er beregnet til at holde gederne varme i den isnende centralasiatiske vinter. Hvis du altså leder efter et eksklusivt garn til varmt og blødt tøj, er kashmirgarn dit perfekte match. 

Læs mere om cashmere her.

Spar op til 10%
Materiale_227: 100% Cashmere
Pris fra
84,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 65% Ren ny uld / 25% Polyamid / 10% Kashmir
Pris fra
35,95 DKK
0 anmeldelser
-20%
Materiale_227: 50% Merino / 30% Silke / 20% Kashmir
Pris fra
79,96 DKK
99,95 DKK
Du sparer: 19,99 DKK
Tilbud udløber 25/02/2024
0 anmeldelser
Materiale_227: 90% Bomuld / 10% Kashmir
Pris fra
55,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 75% Uld / 20% Polyamid / 5% Kaschmir
Pris fra
45,00 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 95% Genanvendt Cashmere / 5% Uld
Pris fra
125,00 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 65% Ren, ny uld / 25% Polyamid / 10% Kashmir
Pris fra
99,00 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 80% Ekstra fin uld / 20% Cashmere - 100% Geanvendt
134,00 DKK
0 anmeldelser

Cashmere garn tilbud

Hvis du har kigger på cashmere garn tidligere, så ved du helt sikkert også, at garnet sjældent ligger i den billige ende. Det skyldes, at Cashmere er dyrere end andre garn på grund af dets produktion. Kun en lille mængde cashmere kan høstes fra hver ged hvert år, og denne proces er ofte arbejds- og tidskrævende. Desuden skal fibrene sorteres, vaskes og spindes til garn, hvilket også bidrager til den højere pris.

Heldigvis kan du jævnligt få rigtigt gode tilbud på cashmere garn her hos YarnLiving. Da vores garn kommer fra forskellige producenter, vil du oftest opleve, at mindst et af garnene er på tilbud. På den måde kan du få billigt cashmere garn af højeste kvalitet. Et cashmere garn udsalg varer typisk kun en uge, så skynd dig at slå til, når du ser et godt tilbud. Desuden, ved at handle online her hos os, har du mulighed for at sammenligne cashmere garn priser på tværs af forskellige mærker, så du kan sikre dig den bedste pris. Se alle vores forskellige mærker af cashmere her.

Har du desuden set, at vi kører med et ugentligt tilbud? Det betyder, at vi udover sæsonbetonede tilbud kører ugentlige tilbud på dine favoritgarner og tilbehør. Så husk at holde øje med tilbuddene her på YarnLiving eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret , når du kan spare masser af penge. Her kan du også få nyheder om, når cashmere garn pris falder. Så tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden her og få at vide, når der sker nyt her hos YarnLiving.

Alternativer til Cashmere garn

Det er ikke altid lige til at finde et alternativ garn til cashmere, fordi garnet er så unikt. Cashmere er nemlig utroligt blødt og også meget lettere end andre uldtyper. Derfor må man også gå på kompromis med vægten af sit strikkede projekt, når man skal finde cashmere garn. Heldigvis er der massere af muligheder for at finde alternativer til cashmere garn online.

Her hos YarnLiving har vi nemlig samlet en kæmpe oversigt over alternativer til populære garner, heriblandt garn cashmere. Oversigten dækker over populære mærker, som ofte ligger i den dyre ende. Derfor kan vi her hos YarnLiving også tilbyde et biligere alternativ.

Find oversigten med garnalternativer her.

Hvis du overvejer at investere i garnet, så køb cashmere garn her hos YarnLiving. Udover at tilbyde garnet til gode priser samt et stort udvalg, så kan du også finde cashmere garn opskrifter her hos YarnLiving. Stort set alle opskrifter er gratis, og så er de nemme at tilgå, fordi de kan downloades direkte her fra siden. Så tag et kig på vores opskrifter, find den rette og bestil dit garn - på den måde kan du komme i gang med dit næste strikke- eller hækleprojekt på ingen tid.

Hvis du vil videre mere om cashmere garn, så har vi også samlet en guide til dig. Her kan du blandt andet læse mere om, hvad cashmere garn er, hvordan man behandler det bedst og meget mere. Der kan du også læse mere om det populære bomuld cashmere garn, som man kan finde i flere og flere opskrifter i dag.

Læs alt om cashmere garn her.