Alpacagarn

Hvis du er ude efter garn i høj kvalitet, er du kommet til det rette sted. Alpacagarn føles utroligt blødt og skønt mod huden og har en fantastisk smukt skær. Alpacagarn kan anvendes til en bred vifte af projekter, så det er i princippet kun fantasien, der sætter grænserne, for hvor kreativ du kan være. Du kan også gå på opdagelsesrejse i vores poncho- og sjalsopskrifter her, som garanteret vil blive perfekte strikkede i alpacagarn. Du kommer hurtigt til at elske, hvordan det bløde garn smyger sig rundt om kroppen og holder dig varm under de kolde efterårs- og vintermåneder.

35,95 DKK
18 anmeldelser
9 anmeldelser
Pris fra
16,95 DKK
4 anmeldelser
Pris fra
24,95 DKK
8 anmeldelser
Pris fra
16,95 DKK
8 anmeldelser
Pris fra
16,95 DKK
6 anmeldelser
Pris fra
17,95 DKK
11 anmeldelser
35,95 DKK
1 anmeldelser
33,95 DKK
0 anmeldelser
24,95 DKK
6 anmeldelser
35,95 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
35,95 DKK
3 anmeldelser
0 anmeldelser
1 anmeldelser
0 anmeldelser
2 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Værd at vide om alpacagarn

Du har sikkert gættet dig til, at alpacagarn kommer fra alpakkaer, som er dyr, der på mange måder minder om lamaer. Forskellen er, at en alpakka har en tykkere pels, især underlaget betragtes som et attraktivt luksusgarn over hele verden. Alpacagarnet er perfekt til forskellige klæder, især hvis du vil skabe et stykke tøj eller to til dine børnebørn. Alpacagarn er ekstremt blødt og behageligt at have på, især for de yngste medlemmer af familien. Vi har et stort udvalg af forskellige designs til spædbørn og børn, så du kan begynde at strikke tøj, der på samme tid er smukt og varmt til børnebørnene.

Stort udvalg af kvalitetsgarn

Da alpacagarn er en så populær garntype, har vi selvfølgelig et stort udvalg i vores garnbutik. Vi har en bred vifte af leverandører, der fremstiller alpacagarn, hvorfor du også kan finde nøjagtigt de garnnøgler, der bedst passer til det, du forventer med hensyn til både budget og kvalitet. Du finder blandt andet alpacagarnet DROPS, såkaldt DROPS Air, 100% klidfrit og af høj kvalitet. Du kan også med fordel tage et kig på Lima- eller Nepa- garnerne, som begge indeholder en blanding af uld og alpaca af meget fin kvalitet, hvilket gør det lettere at holde sig varm.

Køb stort og spar penge

Hvis du planlægger at strikkepindene skal gløde i den nærmeste fremtid, kan det være klogt at besøge vores websted, hvor du kan købe større garnpakker. På den måde kan du spare flere hundrede kroner på lang sigt. Besøg siden her og udforsk vores store udvalg - hvor du selvfølgelig også finder garnpakker med 100% alpacagarn.

Sikker, enkel og hurtigt levering

Vi blev nomineret til Danmarks hyggeligste garnbutik 2016, og du kan derfor føle dig helt sikker, når du handler hos os. Vi har mange år på bagen og ved derfor, hvordan vi bedst kan tage os af dig og alle dine spørgsmål om vores sortiment, priser og leveringstid. Når du bestiller garn hos os, leveres dine varer altid inden for 1-2 dage, og hvis du bestiller inden kl. 16:00 kan du næsten være sikker på, at du kan komme i gang med pindene allerede dagen efter din ordre.

 

OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving