Malabrigo

Hos det familieejede Malabrigo fra Uruguay er der altid fokus på at producere garn af uforlignelig kvalitet. Hvert et trin og hver en komponent, der er med til at producere deres skønne garner, er yderst værdsat og nøje planlagt, og denne sans for detaljen kommer til udtryk i hvert eneste nøgle.

Ulden, der bruges til produktionen af det håndfarvede garn, er af høj kvalitet, hvilket giver en særdeles blød karakter, du længe vil fryde dig over. Desuden får hvert et nøgle som resultat af håndfarvningen en individuel indfarvning, og hvert et projekt, hvori det bruges, får således et unikt, mageløst udtryk. Fra produktionen af ulden til udvælgelsen af hver og én af deres flotte farver; hos Malabrigo tager de sig tiden til at perfektionere deres håndværk.

Malabrigo Worsted er et særligt højtskattet garn, der har gjort Malabrigo populært verden over. Worsted har nemlig en lang række anvendelsesmuligheder, og uanset om du ønsker at bruge det til at lave sweatere, strømper, huer eller andet, er resultatet med Malabrigo Worsted ét du vil skatte, hver gang du har det på.  

0 anmeldelser
159,00 DKK
0 anmeldelser
119,00 DKK
0 anmeldelser
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving